10 x leuke instagram accounts

29 april 2016
PicMonkey Collage
PicMonkey Collage 1
Instagram, de app waar ik zowat bijna heel de dag mijn tijd op verdoe. Ik volg vooral van die mensen die ‘the goodlife’ leven of nou ja, daar lijkt het toch op. Vandaag zet ik mij 10 favoriete instagramaccounts op een rijtje! Oh, en mocht je mij willen volgen, mijn instagramaccount kan je hiervinden.


philippa
@philippabe
De koninging van de mirrorselfies,haha! Als je opzoek bent naar wat outfit inspiratie dan moet je zeker even dit account checken.Ondanks dat haar outfits best wel simpel zijn, vind ik ze alsnog echt heel erg leuk. En ik hou wel een beetje van simpel, dus ja (:
apair WARDROBE REHAB: THE DENIM SKIRT
@apaireandaspare
Het lijkt wel of ze heel het jaar door reist! Ze plaats prachtige foto’s van plaatsen van over heel de wereld. Haar blog vind ik trouwens ook onwijs leuk!
belenhostalet 
@belenhostalet
Ken je zo van die meisjes waarbij het echt lijkt dat ze het perfecte leventje leiden, wel hier heb ik er nog zo eentje! Ze woont momenteel in Australië en daar maakt ze echte prachtige outfit,travel en food foto’s.
elien 
@elienjansen
Als ik één iemand ken die mooie foto’s maakt, dan is zij het wel!  Haar aparte outfits en toffe locaties zijn echt de perfecte mix voor de perfecte foto’s!
emilie riv 
@helloemilie
Ik weet niet waar deze meid allemaal naartoe reist, maar het is er in ieder geval echt prachtig! Heel haar instagramfeed is echt een plaatje,geloof me.
eva 
@mylifeaseva
Waarschijnlijk ken je haar van haar Engels Youtubekanaal. In ieder geval, ik vind haar foto’s altijd echt ontzettend mooi en qua outfits ziet ze er ook altijd piekfijn in orde uit!
julie 
@julieviktoria
Dit account volg ik eigenlijk voornamelijk voor nog een extra portie outfit inspiratie. Oh, en ze heeft volgens mij ook nog een Youtubekanaal!
lateafternooon.png 
@lateafternoon
Ik denk dat dit account toch één van mijn grote favorieten is. Je ziet outfitfoto’s,foodfoto’s en eigenlijk van alles wat voorbij komen. Check ook zeker even haar blog!
paris in four months 
@parisinfourmonths
Haar prachtige plaatjes vanuit Parijs is eigenlijk al een rede genoeg om haar Instagram te volgen.
sincerelyjules 
@sincerelyjules
Tja, ook deze lady plaatst weer prachtige foto’s en haar manier van (foto’s) editen vind ik ook wel heer erg mooi!
Hehe, dat waren ze alle 10 op een rijtje! Hopelijk heb ik jullie wat Instagram inspiratie gegeven!
Liefs,Cato xx

0 reacties:

Een reactie posten

Ik zou het ontzettend tof vinden als je even een reactie hierboven achterlaat. Thanks!

Back to Top