breakfast | den boterham

29 april 2016
1 off
Toen ik te horen kreeg dat ik mocht kiezen waar we gingen ontbijten, begon ik als een gek hét ideale plekje te zoeken. Dit is het geworden. Ik presenteer u : “den boterham”. Ik ging met mijn camera op stap voor wat foto’s te maken. Want deze nieuwe ontdekking moest ik natuurlijk even voor jullie vastleggen.
 ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
2 offf.png
Mocht je hier ook eens willen lunchen of ontbijten, je kan hem vinden op Plantinkaai nummer 14 in Antwerpen. Ziet het er niet onwijs leuk uit?
3 lol.png
5 lol.png
6 off.png
Ik moet al terug watertanden als ik de foto’s bekijk. Maar goed, het eten was er in ieder geval écht heel erg lekker. Het is er best wel klein, maar dat heeft ook wel zijn charme. In het algemeen krijgt “den boterham” van mij een score 7. Ik moet er wel even bij zeggen dat je voor één ontbijtje niet echt veel op je bord krijgt. Maar het gene dat je krijgt, is wel heel erg lekker!
Ben je dus opzoek naar nog een leuk plekje om te lunchen? Kom dan zeker even langs bij deze leuke hotspot!
Liefs,Cato xx

0 reacties:

Een reactie posten

Ik zou het ontzettend tof vinden als je even een reactie hierboven achterlaat. Thanks!

Back to Top