DIT WAS 2015

29 april 2016
PicMonkey Collage

Ik kan nog altijd niet geloven hoe snel 2015 alweer voorbij is! Het was voor mij echt een best wel leuk jaar,maar ik heb ook zeker momenten gehad die minder leuk waren.Ik denk dat het leukste van 2015 toch wel was dat ik begon met Bloggienotes. In deze periode heb ik veel geleerd over bloggen,schrijven,lay-out en dat soort dingen.Ik heb een paar van mijn hoogtepunten op een rijtje gezet en ik vertel jullie ook nog mijn goals voor in 2016.


januari
In januari is er eigenlijk niet zo heel erg veel gebeurd,want dan is die drukke periode net een beetje achter de rug.We hebben wel onze ‘tent’ verkocht.We kampeerden al een tijdje en we hadden eigenlijk spontaan besloten om dat niet meer te doen en gewoon eens op een andere manier op vakantie te gaan. En verder was het gewoon nog even bijkomen van alle familie-en kerstfeestjes.
maart
februari 1
Ik slaag februari trouwens even over want dan is er echt niets interessant gebeurd.Op 8 maart begon ik met Bloggienotes. In het begin moest ik een beetje uitvogelen hoe zoiets allemaal in zijn werk ging,maar na een tijdje begon ik het wel wat gewoon te worden. Ik ben nog altijd blij dat ik er toen mee begonnen ben (:
april
In April gingen we naar Amsterdam voor een paar daagjes.We logeerden in een B&B en oh,wat is Amsterdam een mooie stad! Ik kan niet wachten om nog eens terug te gaan! Het waren trouwens een paar héél erg leuke daagjes!
mei
mei 1
Elk jaar moeten we met school meedoen aan een ‘3- uren loop’ en dat houd in dat je in 3 uur zoveel mogelijk toertjes moet lopen en de klas die dat het beste heeft gedaan wint dan iets.Sinds dit jaar moesten we ons ook verkleden in een thema en ik denk dat wij iets hadden gekozen rond ‘gangsters’ of zoiets (:
juni
juni 1
In juni hadden we natuurlijk eerst nog examens en daarna gingen we naar het huis van een vriendin. Daar hielden we dan een ‘sleepover’. Het was echt héééél erg gezellig! Misschien dat we in 2016 weeral zoiets doen (;
juli
Oh,de zomervakantie ! We gingen in juli eerst op reis naar Frankrijk in de buurt van Bordeaux.Wij zijn zo van die mensen die niet uren aan het zwembad kunnen liggen,dus we hebben ook dit jaar weer van alles gedaan! Toen we terug waren van vakantie vertrok ik eigenlijk direct terug op kamp met de Pleplo (soort van Chiro).Het was dus een redelijk drukke maand (;
augustus
augustus 1
In augustus ging ik op 2 kampen.Onder andere danskamp en dat is echt wel één van de hoogtepunten van de vakantie! Elk jaar weer is het heel erg tof dus in 2016 zal ik zeker terug willen gaan (; Ik ging ook op kazou-kamp,wat ook wel leuk was,maar ik had er toch iets meer van verwacht.
september&oktober
sep 1
In september en oktober is er niet echt iets spannends gebeurd in mijn leven,want ik moest gewoon weer terug naar school ):
november
November was (buiten de zomervakantie dan) echt één van de drukste maanden! Het was mijn verjaardag en ik ging ook met enkele vriendinnen naar de schoolfuif,wat echt een héél erg gezellige avond was!
december
En dan zijn we alweer in december! Deze maand had ik examens en nu heb ik kerstvakantie.Op het moment dat jullie dit lezen is het oudejaarsavond,dus hopelijk hebben jullie allemaal een gezellige avond!
goals voor 2016
-minimaal 2 keer in de week bloggen
– verder goede cijfers halen op school
–  een beetje meer fruit eten (;
Verder wil ik jullie nog ontzettend bedanken voor het lezen,liken en reageren op mijn blog en dan wens ik jullie nog een gelukkig nieuwjaar !
Liefs,Cato xx

0 reacties:

Een reactie posten

Ik zou het ontzettend tof vinden als je even een reactie hierboven achterlaat. Thanks!

Back to Top