een internetloze dag ?!

29 april 2016
horloge
Ja?.Ja.Ja! Maar wat dan met Instagram, Twitter, Facebook en ? How, rustig het is maar  voor één dagje, no panic! We leven nu eenmaal in een tijdperk van de social-media addiction en dat is oké,echt waar. Een leven zonder internet lijkt voor ons echt ondenkbaar (ook voor mij).
Ik daag jullie daarom uit om dat blauwe schermpje voor één dag even aan de kant te leggen. En geloof me, het is nog best wel relaxed. Geen gescroll door eindeloze instagram feeds en geen prikkels van al die duizenden filmpjes die op Youtube verschijnen. Maar wat moet je dan doen op zo’n dag? Wel, je zou ervan versteld staan hoeveel andere dingen er eigenlijk nog te beleven bevallen op dit stukje aarde. En om je even op weg te helpen, heb ik hieronder een lijstje gemaakt van alle dingen die je kan doen op zo’n “internetloosdagje”.
  • Ga naar de bibliotheek, grijp een boek van het rek, ga naar huis en lezen maar!
  • Maak dat recept wat je al zo lang wil maken, geloof me, je bent me achteraf dankbaar.
polaroid 1
  • Knip,lijm,knutsel,plak. Haal je creatieve deeltje van jezelf naar boven en wees eens lekker creatief!
  • Neem wat oude gezelschapsspelletjes van onder het stof en hou een gezellige spelletjesnamiddag met je familie of wat vrienden.

Tijd dus om al die blauwe schermpjes,voor één dagje, aan de kant te leggen. Ik daag je bij deze uit, you’ll thank me later!
Liefs,Cato xx

0 reacties:

Een reactie posten

Ik zou het ontzettend tof vinden als je even een reactie hierboven achterlaat. Thanks!

Back to Top