één jaar bloggienotes

29 april 2016
Exact één jaar geleden kreeg ik het (briljante) idee om mijn eigen stukje internet te maken. Eerlijk gezegd dacht ik, dat ik het niet zou volhouden, maar kijk nu eens! Het jaar is echt voorbij gevlogen en man, wat ben ik blij dat ik in dit avontuur ben gesprongen. Er zijn tranen gevloeid en er is gelachen, er waren van die dagen dat ik echt niet meer wist hoe of wat en dan heb je nog de momenten waar ik met een brede glimlach artikelen voor jullie schreef.
 ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
Als we even terug kijken naar mijn allereerste artikel schrik ik er echt van hoe hard ik ben geëvolueerd. Van een artikel met 100 spellingfouten en onscherpe foto’s naar dit. Nou jongens, dat is toch wel even een verschil! In dit afgelopen jaar heb ik héél erg veel geleerd over het bloggen in het algemeen en mezelf. Daarom heb ik hieronder mijn ultieme blogtips voor jullie opgelijst!
♥ Blijf dicht bij jezelf. Ga geen andere bloggers nadoen want geloof me, dat werkt echt niet.
♥ Kwaliteit boven kwantiteit. Ga niet nog snel snel een artikel online gooien, maar neem er je tijd voor. Mooie foto’s vind ik persoonlijk echt een must!
♥ Trek je van niemand iets aan. Tuurlijk heb ik ook eens negatieve reactie’s gekregen, maar alsjeblieft laat je niet doen. Als jij dit leuk vindt, doe dan gewoon lekker je ding!
♥ En last but not least: blog omdat je het leuk vind. Als je als doel hebt om met bloggen geld te verdienen, dan vergeet je het maar. Doe het dus niet voor het geld, maar wel gewoon omdat je er heel erg veel plezier in hebt.
Processed with VSCOcam with b1 preset

Ik heb nog steeds niet de juiste woorden gevonden om te zeggen hoe ongelooflijk dankbaar ik jullie ben. Met “jullie” bedoel ik dan mijn familie,vrienden, lezers en eigenlijk iedereen die me telkens weer dat duwtje in de rug gaf om dit avontuur verder op te bouwen. Honderdmaal dank, echt waar.
Ik kan nu al niet wachten om te beginnen aan het volgende blogjaar, dat ongetwijfeld even geweldig wordt als het eerste. Dankjewel allemaal voor het aanmoedigen van heel dit ontzettend gekke avontuur.
Liefs, Cato xx

0 reacties:

Een reactie posten

Ik zou het ontzettend tof vinden als je even een reactie hierboven achterlaat. Thanks!

Back to Top