een keertje wat anders | winactie

29 april 2016
official hangmat
In de blauwe lucht komt de zon stilletjes aan piepen van achter de wolken. Je ploft je op een handdoek aan het strand en graait een boek uit je strandtas. Op dit scenario moeten we nog even wachten, maar ik heb iets in petto waarmee je alvast een beetje dat zomergevoel naar boven kan halen. 8 maart, de dag dat mijn blog 1 jaar bestond. Het spookte al dagen door mijn hoofd dat ik iets wou teruggeven aan jullie want ten slotte zijn jullie het aangrijpingspunt van dit alles. Toen er een mailtje in mijn bus kwam waar in stond of ik een leuke hangmat of stoel aan jullie wou weggeven, dacht ik van ja, dit is exact wat ik in mijn hoofd had.
Wil jij dus een leuke hangmat of hangstoel voor in je kamer,tuin of weet ik veel waar winnen? Wel, dat is heel simpel.
   pijl 1
Reageer onder dit artikel wat jou favoriet seizoen is en waarom.Dat is alles.
—————
Ik hoop dat je mee doet en dan wens ik je alvast veel succes!
liefs cato xx
Dit artikel is in samenwerking met dehangmat.nl .

0 reacties:

Een reactie posten

Ik zou het ontzettend tof vinden als je even een reactie hierboven achterlaat. Thanks!

Back to Top