even een kleine update

29 april 2016
juli 1
Jeetje, wat voelt het weer goed om op de toetsen van mijn computer te tikken! Zoals jullie ongetwijfeld wel hebben gemerkt zijn er deze week geen artikels online gekomen, sorry. Mijn hoofd zat vol met van alles en nog wat, dat ik niet echt tijd heb gehad om aan mijn blog te werken. Daarom komt er deze week ook geen ‘mijn leven in plaatjes’ online, gewoonweg omdat ik amper foto’s heb getrokken.
Vanaf nu doe ik het gewoon weer even wat rustiger aan, dus als alles een beetje normaal verloopt komen er 2 artikels per week online. Jammer genoeg is mijn hoofd geen machine waar ik zomaar inspiratie van krijg, maar hey ik doe mijn best! Daarom zou ik even een oproepje willen doen of jullie wat ideetjes zouden kunnen achterlaten in de reactie’s. Dat zou me echt heel erg veel plezier doen!
Liefs, Cato xx

<script>
  (function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){
  (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o),
  m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m)
  })(window,document,'script','https://www.google-analytics.com/analytics.js','ga');

  ga('create', 'UA-77253700-1', 'auto');
  ga('send', 'pageview');


</script>

0 reacties:

Een reactie posten

Ik zou het ontzettend tof vinden als je even een reactie hierboven achterlaat. Thanks!

Back to Top