het mooie Amsterdam

29 april 2016
huisjes off
Een aantal dagen geleden stapte ik in de auto om te vertrekken naar één van mijn favorieste steden ooit: Amsterdam. Wat ik er zo leuk aan vind? Geen idee. De sfeer die er hangt vind ik gewoon heel erg tof en de mensen daar zijn echt ‘yolo’. Ze doen gewoon hun ding. Goed, even terug to the point. Het was weer een ontzettend leuk uitstapje en in dit artikeltje heb ik een mini-fotoboekje van mijn tripje naar Amsterdam.


————–
bijenkorf off
fietsen off
huizen off
westertoren off
zee off
toastable off
(Heel erg leuk plekje om te lunchen/ ontbijten. Gewoon even tussendoor.)
eten off
huis off
Heel erg blij dat ik weer eens een bezoekje heb gebracht aan deze prachtige stad! Mocht je er nog niet zijn geweest, doen!
liefs cato xx

0 reacties:

Een reactie posten

Ik zou het ontzettend tof vinden als je even een reactie hierboven achterlaat. Thanks!

Back to Top