I wish tag

29 april 2016
Voor mijn gevoel is het alweer veel te lang geleden dat ik nog eens een tag heb ingevuld. Omdat ik wel een beetje (veel) hou van dromen en fantasie, leek deze tag me ontzettend leuk om in te vullen. Zelf, daag ik Louise uit om deze tag ook eens te doen! Zet je schrap voor mijn eigen persoonlijke fantasiewereldje.
juli 1
Als je alles zou mogen zijn, wat zou dan je droombaan zijn?
Goh, ik herinner me nog dat ik vroeger altijd in vriendinnenboekjes schreef dat ik fotografe wou worden. Daar droom ik nu nog steeds van, maar tegenwoordig is dat nogal moeilijk om je boterham daarmee te verdienen. Als ik even heel eerlijk ben, heb ik mijn toekomstplannen nog niet uitgestippeld. Op zich wel logisch, aangezien ik nog maar 14 jaartjes jong ben.
Als je een superoverdreven luxe iets zou mogen aanschaffen, wat zou het dan zijn?
Geef mij dan maar een grote loft in hartje Antwerpen. Het liefst nog met een poetsvrouw en een privékok, hahaha.
Als je een dagje op zou mogen trekken met een film/serie karakter, wie zou dat dan zijn?
Volgens mij zou ieder meisje het wel eens leuk vinden om een dagje op te stap te gaan met Cole Sprouse. Alhoewel dat een minion me ook echt ontzettend gaaf lijkt, hahahaha!
Als je een locatie mocht uitkiezen waar je eindeloos naartoe geteleporteerd zou kunnen worden, waar zou dat dan zijn?
Lekker cliché, maar ik denk Los Angles of zoiets. Als het hier in België wat frisser begint te worden, kan je gewoon geteleporteerd worden naar de zon en het strand. Leuk toch ?
Als je iets door zou kunnen blijven eten, zonder er dik of misselijk van te worden, wat zou het dan zijn?
De eerste gedachte dat door mijn hoofd flitst zijn pannenkoeken. Meestal zit mijn buikje na ongeveer 5 van die dingen al vol, dus het lijkt me echt onwijs chill om dat continu te kunnen eten. In een jaar gebeurt het eigenlijk maar ongeveer 2 keer dat ik truffels eet, maar elke keer weer besef ik me hoe lekker dat eigenlijk is! En ik vrees, dat ik nog zo’n  heel lijstje zou kunnen opstellen (:
Als je een angst van jezelf zou mogen wegnemen, welke zou dat dan zijn?
Hier moet ik niet lang over nadenken, absoluut mijn angst voor vogels en dan vooral meeuwen. Het klinkt waarschijnlijk een beetje vreemd, maar toch ik kan er echt niets aan doen.
Als je een superpower zou kunnen hebben, welke zou dat dan zijn?
Hmmm, het lijkt me wel leuk om soms eens onzichtbaar te kunnen zijn. Vraag me niet waarom, maar het lijkt me gewoon echt tof.
 
 Als er een band een privé concert bij jou thuis zou kunnen geven, wie zouden dat dan zijn?
Panic! at the disco, 100 % zeker! Hun muziek luister ik echt 24/7 en nee, het verveeld niet. Dus zo’n privé concertje van hun lijkt me wel leuk, ja.
Als je elk dier als huisdier zou mogen hebben, welk dier zou je dan willen?
Cato en dieren is niet de allerbeste combinatie, maar een hamster leek me altijd wel leuk om te hebben. En als een minion telt als huisdier dan lijkt me dat ook wel nice, hahaha.
Hee, wat was dit een leuke tag zeg! Zoals ik al zij, geef ik de tag door aanLouise. Hopelijk vonden jullie dit een leuk artikeltje en dan spreek ik jullie snel weer!
Liefs, Cato xx

0 reacties:

Een reactie posten

Ik zou het ontzettend tof vinden als je even een reactie hierboven achterlaat. Thanks!

Back to Top