Jeugdsentiment

29 april 2016
Ik ben nogal een persoon die ervan houdt om dingen vast te leggen met een foto.Zo kan ik jaren later met een brede glimlach terugkijken op al die mooie momenten. Thuis hebben we ontzettend veel dozen en mappen vol met foto’s van toen ik nog klein was. Vandaag ga ik even terug in de tijd en deel ik met jullie enkele oude foto’s van toen ik nog een droppie was.
pic 3 off pic 4 off
(linkse foto)
Als kind was ik vroeger vrij actief, maar soms dan ook weer even helemaal niet. De linkse foto is genomen aan zee, tijdens een optreden van één of andere zanger. Het ding dat je ziet op de rechtse foto is een zogenaamd spinnenweb waar je in kan klimmen. Die foto is in Spanje genomen op het strand van Rosas. Die combinatie van een trui en een kleedje zijn ook geweldig (;
(rechtse foto)
Toen ik klein was (nu eigenlijk nog altijd) ging ik vaak naar zee. Ik hield me dan vooral bezig met ‘palletten’.  Ook al was ik er niet echt goed in, toch vond ik het ontzettend leuk om te doen. De andere foto is tijdens dezelfde vakantie in Spanje genomen. Zonder het toen te beseffen stond ik tussen de Grieks/ Romeinse  opgravingen van de oude stad Empúries. Laten we zeggen dat poseren niet echt mijn sterkste kant was….
pic 5 off pic 6 off
(linkse foto)
Hahaha, het lijkt net of ik hier geen onderlip heb! Op de andere foto zie je me heel mooi poseren samen met een octopus…. en met mijn lievelingsknuffeltje in de hand. Wat zit mijn haar trouwens echt weer mooi op die foto….
(rechtse foto)
Op de eerste foto bewijs ik nog maar eens hoe fotogeniek ik ben! De andere foto is er weer eentje aan zee en ik moet zeggen dat ik er nogal verbaasd kijk.
(linkse foto)
En dan zijn we aan de laatste reeks foto’s beland. Volgens mijn ouders heb ik wel een half uur in dat brandweerwagentje op de carrousel gezeten. Telkens kon ik “de flosj” te pakken krijgen… niet zo moeilijk aangezien ik helemaal alleen op het molentje zat. Hahaha,ik denk dat ik het wel naar mijn zin had. Vroeger zat ik nogal graag in een buggy en als ik eerlijk ben zou ik nu zelfs soms nog eens in zo’n ding willen zitten (;
(rechtse foto)
Op school was er elk jaar een carnavalsfeest en Cato moest zich natuurlijk weer verkleden. Ik trok deze keer mijn chinees hoedje uit de kast en ik ging dus als chineesje. Zoals je uit mijn eerdere artikels al kon vernemen, volg ik 2 keer per week dansles. Jazz en Hip hop. Deze foto is genomen vlak voor mijn allereerste optreden. Ik was helemaal niet zenuwachtig, integendeel ik had er zelfs héél erg veel zin in!
Liefs,Cato xx
Wat is jou leukste herinnering?

0 reacties:

Een reactie posten

Ik zou het ontzettend tof vinden als je even een reactie hierboven achterlaat. Thanks!

Back to Top