Mijn leven in plaatjes #1

29 april 2016
PicMonkey Collage
Zoals jullie 2 artikels geleden al konden lezen,begin ik met een nieuwe serie op mijn blog. Deze serie houdt in dat je elke dag,een hele week minimaal 2 foto’s trekt en zo krijg je een soort van weekoverzicht. Ik vond het uiteindelijk nog best wel leuk om te doen,dus ik denk wel dat deze serie wel elke week online zal komen (; Ben je benieuwd hoe mijn afgelopen week eruit zag? Lees dan gerust verder!


img_0160
Maandag
7:00,de wekker gaat en plots besef ik me dat het maandag is.Niet echt bepaald de leukste gedachte om mee op te staan,maar ach ik heb het overleefd (; Het was eigenlijk een gewone schooldag en in de avond moest ik mijn presentatie voorbereiden voor dinsdag over ‘The boy in the striped pyjamas’.Het was trouwens ook verloren maandag,maar ik ben persoonlijk niet echt zo’n fan van die worstenbroden en appelbollen.
img_0159 Dinsdag
Elke dinsdag moet ik naar de hiphoples en ik dans ongeveer al 9 jaar bij die dansvereniging (Jazz&Joy).Op één of andere manier blijf ik het leuk vinden en ben ik ook elke keer weer enthousiast om te gaan! Die schoenen zijn trouwens van adidas.

Woensdag
Zoals elke week,heb ik woensdag maar een halve schooldag en na school ga ik altijd even langs bij mijn oma om daar te lunchen.Ze had deze keer een donut voor me gehaald,super lief! En dan hop, terug op mijn fiets naar huis om me om te kleden,want daarna was het tijd om wat outfitfoto’s te schieten voor mijn blog.Dat artikel kan je trouwens hier lezen!
img_0163
Die avond at ik trouwens ook weer eens spaghetti en het leek echt of ik dat al kei lang niet meer had gegeten.Daarom smaakte hij extra lekker!
img_0185
Donderdag
Ik kwam donderdag thuis van school en wat bleek: mijn mama had een nieuwe sjaal voor me gekocht! Ik was al best wel lang op zoek naar zo’n donkerblauwe sjaal,dus je kan wel begrijpen dat ik echt ontzettend blij was!
En ook op donderdag ga ik altijd dansen,maar deze keer is het geen hiphop,maar jazz. Het was echt weer heel erg leuk (dat ga je me nog vaak horen zeggen) en Marie en ik trokken nog deze leuke selfie!
Vrijdag
Op vrijdag begon ik alvast wat te schrijven aan dit artikel en in de avond at ik nog deze heerlijke croque monsieur !

Zaterdag
Zaterdag moest ik nog wat voor school werken en in de namiddag ging ik ook nog naar de pleplo (chiro).In de avond ging ik gezellig naar mijn oma! Ik bleef er wat eten en we keken ook nog samen naar een film met Tom Cruise.
img_0201
We aten ook nog dit suuuuuper lekker stukje ijstaart! Hahaha,verder keken we gewoon nog gezellig naar de tv.
Vandaag is echt een ontzettend saaie dag want ik moet eigenlijk alleen voor school werken ): Een beetje een saaie zondag dus,maar ach we moeten er het beste van maken! Dan spreek ik jullie snel weer!
Liefs,Cato xx 

0 reacties:

Een reactie posten

Ik zou het ontzettend tof vinden als je even een reactie hierboven achterlaat. Thanks!

Back to Top