Mijn leven in plaatjes #10

29 april 2016
PicMonkey Collage
Wat een leuke week heb ik achter de rug! Ondertussen is het voor mij al vakantie en die 2 weekjes gaan me echt heel erg veel deugd doen, denk ik. Lees jij verder aan alweer mijn tiende(!) leven in plaatjes?


zondag 1 off
Zondag
Voor mijn mama haar verjaardag gingen we naar zee! Even lekker uitwaaien dus!
zondag 2 off
As always, nam ik vol-au vent met frietjes. Dit was echt zoooo ongelooflijk lekker,wow.
maandag 2 off
Maandag
Na school liep ik,samen met wat vriendinnen, op de Meir en we gingen een nieuw winkeltje binnen. De winkel was super leuk ingericht in een soort van Scandinavische stijl, echt onwijs gaaf! Hier komt zeker nog een artikel van online, dus stay tuned!
maandag 4 off
Ik besloot om weer eens gezond te doen want de laatste tijd heb ik echt niet normaal veel koekjes en weet ik veel wat allemaal opgegeten.
dinsdag 2 off
Dinsdag
Terug even naar de old school,haha! Eens in de zoveel tijd vind ik het gewoon wel nog eens grappig om van die nutteloze spelletjes te spelen.
dinsdag 1 off
Cato vs eten, duidelijk de perfecte combo,hahaha!
woensdag 1 off
Woensdag
Ken je zo van die momenten waarin je helemaal in paniek raakt omdat je,je telefoon niet meer vindt? Wel,dat was exact wat ik meemaakte.Ik gooide alles overhoop en wat bleek: hij lag in de handtas van mijn oma! Jongens, ik kan je vertellen dat mijn hartslag echt 10 keer zo snel ging,phoe!
woensdag 2 off
Zoals je waarschijnlijk wel ergens hebt gelezen of gehoord waren er dinsdag aanslagen gebeurd in ons eigen mooie België. Ik kon het eerst haast niet geloven want het kwam nu wel heel erg dicht bij. De dag daarna was er een dubbele aflevering van Thuis aangezien ze  her niet heel erg gepast vonden om dan zo van die vrolijke programma’s uit te zenden,wat ik volledig begrijp.
Donderdag
Onder weg naar de dansles trok ik deze foto vanuit de auto, best wel goed gelukt toch? Achteraf at ik nog wat pasta, dat kan nooit kwaad!
vrijdag 1 off
Yayyy, vakantie! Na ons rapport te hebben opgehaald op school (die trouwens er goed was!) gingen we even lunchen in de Quick.
vrijdag 2 off
Daarna haalden we nog even een bubble tea in de 8tea5. Heel erg leuke plek, dus ga daar zeker even langs als je in Antwerpen bent!
vrijdag 3 off
Aan de muur hingen allemaal leuke polaroids, super tof gedaan!
vrijdag 4 off
Zo van die glittersokjes stonden al erg lang op mijn lijstje en ik heb ze (eindelijk) gekocht. 5 euro in de Subdued. Ook hier komt zeker nog een artikeltje over online!
zaterdag 1 off
Zondag
Tijd om paaseitjes te rapen,yay! Zoals je misschien wel merkt, hou ik héél erg veel van witte chocolade!
zaterdag 2 off
Ik typte alvast dit artikeltje want daarna was het weer tijd om naar de zee te vertrekken. De zee is eigenlijk een beetje mijn tweede thuis ofzoiets (:
Ik wens jullie allemaal een fijne paasvakantie toe!          liefs cato xx

0 reacties:

Een reactie posten

Ik zou het ontzettend tof vinden als je even een reactie hierboven achterlaat. Thanks!

Back to Top