Mijn leven in plaatjes #13

29 april 2016

PicMonkey CollageOeps, geen artikeltje online gekomen deze week. Sorry guys, maar ik was nu eenmaal op schoolreis dus ik heb helaas niet kunnen bloggen. Er komt natuurlijk wel weer een leven in plaatjes online! Wil jij weten hoe mijn weekje eruit zag? Lees dan verder!


zondag 1 off
Zondag
We gingen met onze dansschool een videoclip opnemen voor een wedstrijd waar we aan mee doen. De locatie was het justitiepaleis en ik ben best wel benieuwd naar het resultaat!
zondag2off
Voor mijn gevoel was het alweer veel te lang dat ik nog eens een donut had gegeten,jummie!
zondag3off
In London had ik bij Lush een bubble bar gekocht die ik nog niet bij ons in de winkels heb zien liggen. Even uitproberen dus!
maandag 1off
Maandag
Ughh, school ging weer van start dus terug tijd om te studeren.
maandag2off
Donderdag vertrok ik op schoolreis dus ik maakte alvast een deel van mijn koffer.
maandag3off
De laatste tijd zit ik wat rond te kijken naar nieuwe sneakers voor in de zomer want mijn voeten groeien de laatste tijd echt niet normaal snel. Ik kwam deze van Reebok tegen en eigenlijk vind ik ze best wel tof!
dinsdag1off
Dinsdag
Na 3 weken(!) niet naar de hiphoples te zijn geweest was het (eindelijk) weer tijd om de beentjes terug los te schudden.
dinsdag2off
Tijd voor mijn favoriete pasta: pasta all’arrabiata!
woensdag1off
Woensdag
Jeetje wat begon het ineens hard te regenen! Gelukkig zat ik lekker gezellig in mijn huisje,haha!
woensdag2off
De laatste spulletjes in mijn koffer en ik ben ready to go!
donderdag3off
Donderdag
We gingen met school een dagje naar Canterbury en Cote d’opale. Deze foto is (vrij logisch natuurlijk) getrokken in Canterbury.
donderdag1off
Het is absoluut geen grote stad, maar wel heel erg gezellig! Ik was er al voor de tweede keer, maar het blijft gewoon leuk.
donderdag2off
De kathedraal was natuurlijk een spot die we niet mochten overslaan!
vrijdag2off
Vrijdag
Dag 2 van het schoolreisje. We brachten een bezoekje aan de stad Boulogne-sur-mer en we moesten wat opdrachten voor Frans doen.
vrijdag1off
Het tripje werd afgesloten met een wandeling langs de kust. Jammer genoeg zat het weer niet echt mee en mijn witte sneakers zijn niet echt zo wit meer,haha.
zaterdag1off
Zaterdag
Ik had nog geen tijd gehad om wat voor school te werken, dus dat moest even gebeuren. Mijn oma gaf me nog een laat pasenpakketje mee waar onder andere dit gave paasei in zat met allemaal kleine paaseitjes erin!
Morgen is het weer een gewone school week en mijn London artikeltje komt ook online dus, stay tuned!
liefs cato xx

0 reacties:

Een reactie posten

Ik zou het ontzettend tof vinden als je even een reactie hierboven achterlaat. Thanks!

Back to Top