Mijn leven in plaatjes #2

29 april 2016
collage off
Een week vol met school,eten en vriendinnen.Ben jij benieuwd naar mijn afgelopen week? Lees dan lekker verder!


Zondag
Morning sunshine! Ik werd wakker met een heerlijk zonnetje en een mooie blauwe lucht. Een goed begin van de dag zeker?
Ik lunchte met een lekker gekookt eitje en ‘s namiddags ging ik op de Wii. Dat was trouwens echt al ontzettend lang geleden!
Maandag
Mijn wekker ging en hup,om 8:00 zat ik op mijn fiets onderweg naar school. Het was trouwens ontzettend koud,maar gelukkig bestaan er zo van die dingen zoals een sjaal. In de avond at ik deze pasta met groentjes,jummie!
Dinsdag
Ughh,ik had natuurlijk weer véél te véél te doen voor school,maar na de inspanning komt de ontspanning! Ik vertrok naar de hiphoples om al mijn energie even kwijt te geraken. Let trouwens niet op de laag stof over mijn spiegel (;
Woensdag
Ik werd wakker en jeej,de elektriciteit was uitgevallen! Resultaat: ik zat in een pikdonker huis. Overal stonden kaarsjes te branden. Na school ging ik weer eens langs bij mijn oma en yup,ook deze keer lag er weer een lekkere donut voor me klaar!
Thuis was het tijd om te schrijven en te fotograferen voor mijn blog. Hier zie je alvast een sneakpeak van het artikel dat dinsdag online komt! Om de avond goed af te sluiten,aten we nog een hele kom vol met poffertjes (:
Donderdag
Donderdag was het weer tijd om naar de jazzles te gaan! Na de dansles namen Astrid en ik nog deze (een beetje mislukte) selfie. In de avond at ik nog pasta, groentjes met stukjes kip.
Vrijdag
Na school fietste ik nog even langs de Urban Outfitters om een nieuw telefoonhoesje te halen.Ik koos voor dit soort van marmeren hoesje. Prijs: 25 euro. Terug thuis begon ik alvast wat te schrijven aan dit artikeltje!
Zaterdag
Tegenwoordig moet ik eigenlijk standaard elke zaterdagochtend studeren,omdat de rest van de week nogal volgepropt zit. In de namiddag ging ik naar de Pleplo (Chiro) om toch nog iets actiefs te doen (:
Liefs,Cato xxx

0 reacties:

Een reactie posten

Ik zou het ontzettend tof vinden als je even een reactie hierboven achterlaat. Thanks!

Back to Top