Mijn leven in plaatjes #3

29 april 2016
PicMonkey Collage
Ik herinner me nu net even wat voor een fijne week ik eigenlijk achter de rug heb! Ik ging naar een feestje,maakte outfitfoto’s en kreeg een gratis cinema ticket (!). Als jij wil weten wat ik nog allemaal beleefde, lees dan lekker verder!  
lol 4
Zondag
Ik begon de dag met mij kamer te poetsen. En ja,dat was echt wel even dringend nodig! Ik trok de Mr.Proper uit de kast en zorgde ervoor dat mijn kamertje er piekfijn uitzag!
Ik had wel even nood aan wat ontspanning, dus ik zette een muziekje op en begon te schilderen. Ik ben dan misschien niet echt een professionele schilder ofzoiets, maar al bij al vind ik toch dat mijn werkjes er nog behoorlijk uitzien (;
We aten die avond een ovenschotel en wees nu eerlijk, het ziet er toch wel hééél erg lekker uit?. Ik sprong daarna in bad en ik gebruikte nog de laatste restjes van mijn Lush bubble bar ):
Maandag
Mijn hartje ging even sneller kloppen want ik vond mijn telefoon niet meer! Ik gooide alles uit mijn boekentas en je kan wel begrijpen dat ik ontzettend opgelucht was toen in hem had teruggevonden. Ik studeerde ook alvast wat voor de komende dagen,zodat mijn week niet al te vol zat.
Dinsdag
Voor economie hadden we dinsdag een soort van wedstrijd en de prijs was een cinematicket. Uiteindelijk heeft ons groepje gewonnen en ging met een brede glimlach de klas uit met mijn cinematicket (: In de avond ging ik natuurlijk weer naar de hiphoples om me even lekker te ontspannen!
schoenen kleur
Woensdag 
Omdat jullie mijn outfitartikelen altijd super leuk vinden om te lezen,leek het mij een goed plan om er weer eentje online te zetten.Het artikel kan jehier lezen!
img_0610
Ik las “the boy in the striped pyjamas” uit en ik kan het echt iedereen aanraden om het boek eens te lezen. De film had ik al eens gezien en ook die moet je echt sowieso eens gezien hebben!
Donderdag
We moesten een stukje filmen bij het treinstation voor één of andere danswedstrijd. En ik moest natuurlijk weer even een selfie trekken en ik moet zeggen dat we wel heel erg ‘fabulous’ staan op deze foto (;
Vrijdag
Na school ging ik alvast even langs de Lush om deel 1 van het verjaardagscadeautje te halen voor mijn vriendinnetje Jente! Het was vrijdag trouwens ook XMOS op school en dat houdt in dat alle zesdejaars zich een dagje mogen laten gaan.Ik kwam dus thuis met haar in alle kleuren van de regenboog, dus ik moest mijn haar wel even grondig wassen. En jep, ik draag een bril, maar alleen om ver te zien.

0 reacties:

Een reactie posten

Ik zou het ontzettend tof vinden als je even een reactie hierboven achterlaat. Thanks!

Back to Top