Mijn leven in plaatjes #4

29 april 2016
PicMonkey Collage
Yey, vakantie! Voor mij is de krokusvakantie nu officieel begonnen en je wilt niet weten hoe blij ik ben. Benieuwd hoe mijn laatste weekje verliep? Lees dan gewoon even gezellig verder!


9
Zondag
Omdat ik op zaterdag nog niet had kunnen werken voor school, moest ik zondag eigenlijk heel de dag studeren ): Verder heb ik dus echt niets interessants gedaan #lekkerdroog.
Maandag
Zoals elke week, zat ik maandag weer op de tram! Onderweg naar de sportzaal om de week te beginnen met LO. Het is best wel hard om je maandag te beginnen met LO, maar hej ik heb het overleefd. ‘s Avonds keken we naar de allereerste aflevering van ‘de mol’. Op zich vind ik het eigenlijk nog een best wel leuk programma.
Dinsdag
Hup, ik kroop weer achter mijn schoolboeken en deze keer moest ik leren voor een test van economie. As always, vertrek ik dan naar de hiphop les en jeetje, wat was het weer heftig! Maar versta me niet verkeerd, ik vond het wel ontzettend leuk.
4
Oh en niet te vergeten natuurlijk: het was lichtmis aka pannenkoekendag! We aten die avond dus pannenkoeken en wauw, wat hebben die gesmaakt!
Woensdag
Toen ik terug thuis kwam van een half dagje school hing er een zakje aan mijn deur. Wat er in dat zakje zat? Een doosje met kindersuprises en een chocolade donut. Hahaha, super lief van mij oma natuurlijk dat ze dat voor mij had gehaald! We konden op mijn school truffels en snoepjes bestellen voor valentijn en ik had dit bakje truffels besteld (;
Donderdag
Hup, (weer) de auto in om deze keer naar de jazz les te gaan. Ik kom altijd thuis met 60 nieuwe foto’s in mijn filmrol ofzo, hahah.
1
Vrijdag
Yey, vakantie! Je wilt echt niet weten hoe blij ik ben dat ik nu even een weekje niet aan school hoef te denken. We aten die avond lasagne en mijn ouders aten pizza. Yep, ik lust geen pizza en de meeste onder jullie zullen mij nu waarschijnlijk echt gestoord vinden (:
Zaterdag
In de ochtend gingen we naar de Ikea want dat was voor mij echt al veel te lang geleden. Ik kocht er een nieuwe bureaustoel,nachtkastje,schapenvachtje (nep natuurlijk),plantje en wat kussenslopen. Rond 7 uur vertrokken we naar het verjaardagsfeestje van mijn neef. Het eten was echt héééél erg lekker, hahaha.
4
Geen verjaardagsfeest zonder taart natuurlijk! De taart (aka mega tompoes) was echt ontzettend groot en lang. Het ziet er wel lekker uit, toch ?
Liefs, Cato xx

0 reacties:

Een reactie posten

Ik zou het ontzettend tof vinden als je even een reactie hierboven achterlaat. Thanks!

Back to Top