Mijn leven in plaatjes #5

29 april 2016
PicMonkey Collage
Ik moet toegeven dat ik dit vakantieweekje een beetje lui ben geweest, maar hej het is vakantie! Ondanks dat heb ik toch een paar leuke dingetjes gedaan. Druk op het ‘read more’ knopje, als je wilt weten hoe mijn weekje eruit zag!


mlip 1
Zondag
Traditiegetrouw, ligt er elke zondagochtend een lekkere pistolet op me te wachten. Jummie!
Het was weeral veel te lang geleden dat ik nog eens was langs geweest bij mijn oma en opa. Dus hup, we sprongen de auto in voor eens een bezoekje te brengen! We aten er een heerlijke pannenkoek en dat was trouwens al de tweede keer deze week. Aangezien het carnaval was dit weekend namen we even een kijkje in de buurt. En jongens, zoveel uiteenlopende carnavalswagens heb ik echt nog nooit gezien!
mlip 4
Maandag
Mijn allereerste vakantiedagje begon met het kijken van nog wat opnames. Ik had onder andere nog een aflevering van ‘wij zijn k3,de droom gaat verder’ staan (:
mlip 5
Om de avond af te sluiten, legde ik er nog een plaatje op van het album van One Direction: FOUR.
mlip 8
Dinsdag
Ik sprong,samen met mijn mama,de tram op want we gingen nog eens gezellig gaan winkelen. Ik kreeg onder andere een bruisbal van de Lush, niet slecht toch?
Het maken van cinnamon rolls stond al ontzettend lang op mijn verlanglijstje! Dus daarom gingen we even langs de supermarkt om de nodige ingrediĆ«nten te halen. Het resultaat kan je hier lezen!
mlip 10
Woensdag
Omdat dit de laatste dag was dat mijn mama vakantie had, besloten we om een filmpje te huren. Het is “pitch perfect 2” geworden en ik vond hem zelfs beter als de eerste!
mlip 11
Donderdag & vrijdag
Op deze twee dagen heb ik eigenlijk volop geschreven en gefotografeerd voor mijn blog. Als jij nog leuke blogideetjes weet, mag je het zeker achterlaten in de comments!
Zaterdag
Zoals gewoonlijk, ging ik in de namiddag naar de pleplo (chiro). We aten achteraf nog frietjes in de lokalen zelf. Elk jaar organiseren ze ook een ‘pleplo-quiz’. We zijn wel als laatste geĆ«indigd,maar hej, het was echt ontzettend leuk!
Liefs, Cato xx

0 reacties:

Een reactie posten

Ik zou het ontzettend tof vinden als je even een reactie hierboven achterlaat. Thanks!

Back to Top