Mijn leven in plaatjes #6

29 april 2016
PicMonkey Collage
Zoals je waarschijnlijk wel hebt gemerkt is er vorige week geen weekoverzichtje online gekomen, maar hey I’m back! Ben je benieuwd hoe mijn weekje eruit zag? Lees dan lekker verder!


img_1175
Zondag
Ziet er lekker uit hé ? Je ziet hier rijst,gehaktballetjes en selder op mijn bord.
Maandag
Het begint een beetje afgezaagd te worden, maar ook deze week zat mijn agenda weer lekker vol. Ook deze keer kreeg ik weer een gezonde portie groentjes op mijn bord geschept.
img_1202
Dinsdag
Heel het huis op z’n kop want ze kwamen nieuwe ramen en rolluiken plaatsen. Heel de living hing zowat vol met doeken en dekentjes, geen zicht maar er lag geen enkel wolkje stof!
img_1204
Sportkleren aan en hup, tijd om even de beentjes los te gooien tijdens de hiphop les!
img_1209
Woensdag
Derde keer, goede keer zullen we maar zeggen! Ook al heb ik er onwijs lang op moeten wachten, eindelijk waren mijn schoenen er! Voor als je het je afvraagt het zijn K-SWISS schoenen en oh, ik ben er echt verschrikkelijk blij mee.
img_1210
Omdat het alweer veel te veel geleden was, kookte mijn mama weer eens spaghetti. Het heeft me (zoals gewoonlijk) weer heel erg gesmaakt. En oh, sorry trouwens voor mijn gespam met foto’s van eten, hahaha.
img_1219
Donderdag
Zoals je ziet, zat ik weer vol energie om naar de dansles te vertrekken,haha.
Vrijdag
Na school ging ik nog even de stad in. Ik scoorde in de Brandy Melville een super leuk shirtje, maar die zul je ongetwijfeld wel eens zien langskomen in een outfitpost!
 
En hier zit ik nu, dit artikeltje te schrijven.
Dan wens ik jullie nog een fijne week verder! En oh, jullie kunnen dinsdag een nieuw artikel verwachten!
Liefs,Cato xx

0 reacties:

Een reactie posten

Ik zou het ontzettend tof vinden als je even een reactie hierboven achterlaat. Thanks!

Back to Top