Mijn leven in plaatjes #7

29 april 2016
PicMonkey Collage
Een week vol inspirerende quotes,shopavonturen en eten, héél veel eten. Ondanks dat ik deze week niet heel erg veel spannends heb meegemaakt, heb ik toch nog een ‘mijn leven in plaatjes’ voor jullie. Dus druk gewoon even op het ‘read more’ knopje als je wil weten hoe mijn afgelopen week eruit zag.


frans project
Zondag
Volgende week vrijdag heb ik een mondelinge test voor Frans. In het algemeen ben ik nog wel vrij goed in dat vak, maar jongens je wilt niet weten hoeveel uren tijd ik hierin heb gestoken. Maar hej, het is het waard (hoop ik).
img_1234
Oh, alvast even een disclaimer: je gaat veel eten te zien krijgen in dit artikel. En als ik veel zeg bedoel ik ook echt véél. In ieder geval, het gene dat je hier op m’n bord ziet liggen is een stukje zalm met koeskoes en groentjes.
Maandag
As always, spring ik elke maandag weer (veel te vroeg) op de tram om te gaan turnen. Mijn laatste nieuwe verslaving is trouwens rozijnen. Het is al zover gekomen dat mijn mama het niet meer wil halen in de winkel omdat ik me anders gewoon ziek eet. Ach joh, iedereen heeft zijn verslaving toch?
Dinsdag
Mijn kamer zag er toen een beetje kaal en ongezellig uit, maar ondertussen hangen de nieuwe gordijnen er al! Na een uurtje hiphop les kreeg ik één van mijn favoriete maaltijden voorgeschoteld: fish sticks!!!!
img_1242
Voor ik ging slapen checkte ik nog even mijn gsm en toen ik dit berichtje zag staan kwam er een heel klein lachje op mijn gezicht. Yep, mijn dansgroep krijgt gewoon een workshop met Min Hee Bervoets, hoe zot is da ?!
img_1245
Woensdag
Net voordat ik met de fiets naar school moest vertrekken begon het te regenen, jeej!  Ik kan je vertellen dat ik op school kwam als een verzopen kieken, hahaha.
sokken en rekkers off
Aangezien mijn sokken en rekkers echt in no time kapot geraken, kreeg ik van mijn mama weer een nieuwe lading met sokken en rekkers. Je kan echt nooit genoeg hebben van dat soort dingen!
Donderdag
Hahaha, mooie selfie toch? In de avond aten we kip met rijst en curry, jummie !
quote
Toen ik aan het scrollen was door de ontelbare instagramfoto’s kwam ik deze leuke quote tegen! Heb hem natuurlijk direct op mijn instagram gezet (;
Vrijdag
Na school gingen we nog snel even langs de Decathlon voor een paar nieuwe bergschoenen, aangezien mijn voeten echt mega snel groeien! Daarna was het tijd voor nog een lekkere boerenomelet met een boterham.
nachos off
De avond is niet compleet zonder wat chips en drankjes!
Zaterdag
Ik was op zoek naar een simpele grijze of zwarte trui dus nam ik eens een kijkje op de webshop van Zara. Er stonden wel wat leuke dingen tussen dus ik denk dat ik maar eens bij Zara moet gaan shoppen. Ik sloot de avond af, met nog een plaatje op mijn recordplayer te leggen.
Vandaag ga ik lekker ontbijten in Antwerpen en kruip ik ook nog even de stad in om nog wat te winkelen. Het is de eerste zondag van de maand dus dan zijn alle winkels open. Oh, en even een leuk weetje, mijn blog bestaat dinsdag 1 jaar dus daar komt zeker nog een artikel van online!
Liefs, Cato xx

0 reacties:

Een reactie posten

Ik zou het ontzettend tof vinden als je even een reactie hierboven achterlaat. Thanks!

Back to Top