MIjn leven in plaatjes #8

29 april 2016
PicMonkey Collage
Ik kreeg een nieuwe trui,testte wat nieuwe bruisballen uit en mijn blog bestond één jaar. Wil jij weten wat ik nog allemaal beleefde? Lees dan gewoon even verder!


Zondag
Omdat we nog een bongo-bon in de kast hadden liggen, gingen we even lekker ontbijten in ‘den boterham’. Als je daar meer over wil lezen, klik dan evenhier.
Ik ging daarna nog even de stad in om nog wat te winkelen voor een blogpost en ik was ook opzoek naar een lekker warme trui. Terug thuis, ging ik in bad met een lush product. Er komt volgende week een lush review online, dus stay tunded!

img_1441
In de Zara scoorde ik trouwens deze leuke trui! Ik was al best wel lang opzoek naar een vrij simpele, maar toch leuke trui. Tadaa, dit is hem geworden!
Maandag
Tja maandag, je kent het wel. Terug in mijn dagelijkse routine: school,eten en slapen. Ik vond deze leuke en heel erg toepassende quote op Twitter.
Dinsdag
Hiep,hiep, hoera!! Bloggienotes bestond 1 jaar en binnenkort komt er nog een leuke winactie online! Weer onderweg naar de dansles, haha ik denk dat het een beetje afgezaagd begint te worden.
img_1458
Woensdag
Deze week had ik een mondelinge test voor Frans en wat voor eentje! Ik heb het uiteindelijk wel nog goed gedaan, dus nu is het afwachten op het resultaat.
Daarna was het tijd om even lekker te ontspannen. Ik deed (voor de eerste keer in mijn leven) een masker op en ik ging weer in bad met een lush bruisbal.
Donderdag
Ik had een app gedownload waarbij je,jezelf kon omtoveren als kat. Dit is het resultaat,hahaha! In de avond heb ik nog wat naar tv zitten kijken en gewoon wat rustig in de zetel gelegen.
Vrijdag
Mijn blog blokkeerde een beetje en er kwamen allemaal vreemde codes op, dus dat moest ik even snel fixen. Mijn mama had weer iets nieuws uitgeprobeerd: Marokkaans brood met gehakt en wat groentjes, jummie!
De laatste tijd doe ik mijn haar wat meer in een vlecht en ik vind het eigenlijk best wel leuk staan. Ik trok in de avond nog even mijn favoriete zak chips open en het weekend kon van start gaan!
   
Zaterdag
Aangezien het in sommige scholen (mijn school niet) examens zijn, had ik zaterdag avondpleplo. Deze keer speelde we een spel in ‘t stad! Het was echt ontzetted leuk en ik heb me echt dood gelachen,hahaha!
img_1516
Oké ja, misschien is deze foto een beetje vanuit een vreemd perspectief getrokken,maar hej het gaat om het idee hé! We aten in de avond lekkere wraps wat ik echt al héél erg lang niet meer had gegeten.
Vandaag moet ik mijn kamer nog poetsen,studeren en nog wat artikelen schrijven.Een vrij rustig dagje dus. Dan spreek ik jullie dinsdag weer!
Liefs,Cato xx

0 reacties:

Een reactie posten

Ik zou het ontzettend tof vinden als je even een reactie hierboven achterlaat. Thanks!

Back to Top