mijn soort van obsessie

29 april 2016
3 off
Als er één ding is dat ik graag doe, is het wel in bad gaan met één of ander Lush product. Ik rook van 10 meter afstand al de (o zo geweldige) geur van de Lush. Ik ging naar binnen en besloot om even helemaal los te gaan bij de bruisballen. Mijn bankrekening was ietsje minder blij met deze spontane uitbarsting, maar hej ik was een gelukkig kind, dus dat is wat telt toch?  De afgelopen week testte ik 3 nieuwe bruisballen uit en het leek mij een leuk idee om, na een lange tijd, weer eens een Lush review online te zetten!


——————-
bath oil off
bath oil resultaat off
Melting Marshmallow Moment
Deze kleine badolie lag verstopt tussen alle andere stapels van bath bombs en bubble bars. Eenmaal eraan geroken, belandde hij al snel in mijn winkelmandje. Wat mij betreft is het echt een prima product! Het rook lekker,voelde zacht aan en was makkelijk in gebruik. Nou, lekker positief dus allemaal!
—————–
loool
bubble bar resultaat off
Big Bang Bubble Bar
Met zijn sterke geur van pompelmoes sprong deze mij vrijwel direct in het oog. Ik geloof dat het een soort van blauwe hemel met fonkelende sterren moet voorstellen. Er waren bubbels, dus dat is het belangrijkste.
————–
kleine bath bomb off
kleine bath bomb resultaat off
Butterbal
Wow.Wat was dit. Het lijkt een vrij saaie bruisbal, maar ho wacht maar. Van zodra ik hem er met een zachte beweging in legde, schrok ik me een ongeluk. Er kwamen allemaal dingen uit de bruisbal, maar vraag me niet wat. Voor de rest was het niet echt zo spectaculair.
—————
Weer een heel erg fijne week achter de rug, waarin ik (weer) eens kon genieten van alle mooie kleuren en geuren die in mijn bad verschenen. Ook al kost het misschien ietsje meer, het is het echt waard. Geloof me.
           liefs cato xx

0 reacties:

Een reactie posten

Ik zou het ontzettend tof vinden als je even een reactie hierboven achterlaat. Thanks!

Back to Top