mixtape-januari

29 april 2016
Processed with VSCOcam with hb1 preset
“Ik kruip onder mijn deken met een warme chocomelk, druk op de shuffle knop en ik geniet van al het moois dat mijn oren binnenstroomt”.
Zo verlopen mijn meeste winteravonden eigenlijk standaard. De laatste tijd ben ik een beetje verslaafd aan nieuwe muziek te ontdekken en hier dan ook continu naar te luisteren. Ik ben altijd wel wat ‘spotifyverslaafd’ geweest, maar nu begint het toch wel een beetje ernstig te worden. Hahaha nee, ik moet nu ook weer niet gaan overdrijven, maar you get the point! Het leek mij wel leuk om mijn favoriete liedjes van januari met jullie te delen. En ik waarschuw je al, na het luisteren van deze (o zo geweldige) muziek, kan je nooit meer zonder.

 
klik hier om de mixtape te beluisteren 
Liefs,Cato xx

0 reacties:

Een reactie posten

Ik zou het ontzettend tof vinden als je even een reactie hierboven achterlaat. Thanks!

Back to Top