On the phone

29 april 2016
lolz
Onlangs kocht ik een nieuwe telefoon en ik ben er echt héééél erg blij mee! Omdat ik nu een nieuwe telefoon heb,leek het me wel leuk om jullie te laten zien welke apps ik er op heb staan.
Als achtergrond heb ik gewoon een geruit patroontje en op de rechtse foto zie je mijn beginscherm.
telefoon off 7
De eerste vijf apps zijn gewoon de standaard apps van Apple. Daarnaast zie je een mapje met apps die ik eigenlijk nooit gebruik. Dan heb je nog 2 andere mapjes en die laat ik hieronder even in close-up zien.En als laatste heb je nog mijn mailbox en mijn agenda.
In het eerste mapje zie je mijn favoriete blogs en dat vind ik gewoon handig om die in een apart mapje te steken.Daarnaast zie je een mapje met de 2 fotografieapps die ik gebruik: VSCO cam en Pic Collage.
telefoon off 4
De eerste drie apps zijn Twitter,Instagram en Snapchat.Daarnaast zie je de app van WordPress. Daarmee hou ik een beetje de activiteit van mijn blog bij.In het rijtje daaronder staat een linkje naar mijn blog,Facebook,Messenger en Smartschool. Dan zijn we alweer bij het voorlaatste rijtje en daar kan je mijn Whatsapp,Spotify,Youtube en Color (spelletje) vinden. Het laatste rijtje zijn ook weer van die standaard apps.
Liefs,Cato xx
Wat is jou favoriete app?

0 reacties:

Een reactie posten

Ik zou het ontzettend tof vinden als je even een reactie hierboven achterlaat. Thanks!

Back to Top