the black bomber jacket | outfit

29 april 2016
off
Ondanks dat heel de wereld momenteel zo’n soort jas in hun kast heeft hangen, heb ook ik hem in mijn winkelmandje gestopt. Een bomber jacket. In het zwart natuurlijk!Aangezien ik binnenkort heel wat leuke schoolactiviteiten op de planning heb staan, had ik echt even nood aan een jasje dat niet te warm is, maar ook niet te koud. Oke, you get the point.


——————–
b1 off
b2 off
b3 off
b4 off
b5 off
b6 off
b7 off
Bomber jacket: Stradivarius// Blouse: America Today// Broek: Subdued//Schoenen: Adidas  //Horloge:Casio
Het leek me wel leuk om hier ook even een heel erg kort filmpje over te maken, dus bij deze. Je kan hem hieronder bekijken. Het is mijn allereerste video dus nee, het is niet perfect.
liefs cato xx

0 reacties:

Een reactie posten

Ik zou het ontzettend tof vinden als je even een reactie hierboven achterlaat. Thanks!

Back to Top