30.04.16 | plantentuin

2 mei 2016

"Cato kom je mee naar de stad?",hoorde ik mijn mama zeggen. Ik draai mijn hoofd even naar de stapel huiswerk dat een eindje verderop ligt. Ik zucht. Nou, misschien toch maar niet.Maar ik wil wel. The struggle is real. Uiteindelijk besloot ik toch om halsoverkop de tram te nemen. Na een poosje in de winkelstraten te hebben gelopen, kreeg ik het idee om eens een bezoekje te brengen aan de plantentuin in hartje Antwerpen. 

                          

Ik wist niet waar te kijken. Zoveel mooie natuur. Met als resultaat: zoveel mooie foto's. Oké, nu niet gaan overdrijven. Niet zo bescheiden Cato, ze zijn echt wel goed gelukt hoor. Mocht je toevallig eens in Antwerpen zijn, stap dan even hier naar binnen. Nu ja, het bevindt zich eigenlijk buiten, maar you get the point.

Overigens is dit ook mijn allereerste artikel op mesnotes (nu moet er zo'n vrolijk deuntje klinken). Een ontzettend blij meisje, dat ben ik na de (toch wel grote) verandering. Maar hej, het is wel gewoon nog de oude Cato achter je beeldscherm. 3 opmerkingen:

 1. Oh, leuke blog hier! En die foto's zijn ook heel erg leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooie foto's heb je gemaakt! Ziet er leuk uit. -x-

  http://www.marushilifestyle.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 3. echt prachtig. lijkt me geweldig om eens te bezoeken.
  ik was laatst ook voor het eerst in de Hortus in amsterdam; geweldig.

  liefs joelle

  BeantwoordenVerwijderen

Ik zou het ontzettend tof vinden als je even een reactie hierboven achterlaat. Thanks!

Back to Top