drawings | mesnotes

12 mei 2016Uhm ja, oeps. De laatste tijd is het hier behoorlijk stil geweest, maar deze keer heb ik er écht een goede verklaring voor.Ik kreeg een berichtje binnen van Laura ( medeblogster, check haar blog ook even!!). Ze wist me te vertellen dat mijn blog niet meer werkte. Als een kip zonder kop stormde ik naar mijn laptop, klikte ik mijn site open en jawel, error 404. De grootste nachtmerrie van iedere blogger. Ugh. Na een hoop mailtjes te hebben gestuurd was het eindelijk opgelost.Thanks god. Anyway, heel dit verhaal heeft overigens niets te maken met waarover dit artikel gaat, maar oké. 


Ik dacht dat het weer eens tijd was om het creatieve puzzelstukje in mezelf naar boven te halen, dus voila. Aangezien ik verder nooit tekenschool of zoiets heb gevolgd, vind ik dit nog best wel knap. Voor mijn doen dan. 

NOTE: Vanaf volgende week zullen er weer weekoverzichtjes online komen, nog even geduld dus!

8 opmerkingen:

 1. Wat een toffe tekeningetjes! Leuk om te zien dat je mijn oude lay-out hebt, haha. X

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hey, dat golfje is leuk, heb je je geïnspireerd op The Neighbourhood of ben ik gewoon een veel te grote fan van hun en zie ik ze tegenwoordig overal (het zal dat laatste wel zijn, haha.) Ik HOU van zulke minimalistische dingen, zalig!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat golfje zag ik gewoon ergens op Tumblr voorbijkomen, overigens ben ik wel een grote fan van the neighbourhood!

   Verwijderen

Ik zou het ontzettend tof vinden als je even een reactie hierboven achterlaat. Thanks!

Back to Top