een brein van pudding

17 mei 2016

Disclaimer: dit artikel wordt een bijeengeraapt zootje van al mijn gedachten, ik waarschuw je alvast.

Af en toe voelt mijn hoofd als een bouwwerf. Tientallen timmerende mannetjes aan het werk, bouwstenen worden op elkaar gelegd met telkens een laagje cement ertussen. Het gekraak van voetzolen over de houten planken. Een oud radiootje dat één of ander vintage liedje speelt uit de jaren 90.


---------------

Ik denk dat, dat de beste manier is hoe ik mijn hoofd vanbinnen zou beschrijven. Een drukte van hier tot in Tokio, een verstrooide kip met af en toe een momentje van rust. Een brein van pudding dus.

Gelukkig is dit niet altijd het geval. Neem nu de zomervakantie of je laatste examen. Dan ontpopt er een bus confetti vanbinnen in mijn hoofd en is het tijd voor plezier en een leventje zonder zorgen. Ik kan niet wachten tot het zover is. 

Nu nog eventjes knallen en de volgende 36 dagen overleven.

En af en toe nog eens een artikeltje online gooien natuurlijk. Hoogstwaarschijnlijk zit jij (ja, jij daar achter je computer!) ook in zo'n stressvolle periode. Maar hey, we're all in this together (high school musical vibezz)!


Overigens had ik echt geen idee wat voor foto's ik voor deze blogpost moest gaan maken, dus besloot ik om gewoon even nonchalant voor de camera met mijn armen te gaan zwaaien. Want dat kan gewoon.YOLO.

Ik denk dat ik er maar eens een einde aan ga breien. Het voelde in ieder geval weer eens lekker om alles een beetjesvan me af te schrijven. Laat me trouwens ook even weten wat jullie van zo'n soort artikeltjes vinden. 


Dan wil ik jullie nog een laatste tip meegeven:

Blijf positief en neem voldoende rust, maar niet te veel natuurlijk. Daar moet ik nog een beetje op oefenen.
2 opmerkingen:

Ik zou het ontzettend tof vinden als je even een reactie hierboven achterlaat. Thanks!

Back to Top