mijn fotografie avontuur | until 26.05.16

26 mei 2016

Photography is an art of obsarvation.

 It has little to do with the things you see

 and everything to do with the way you see them.

-Elliott Erwitt
------------


Van kleins af aan was ik al geïnteresseerd in filmrolletjes, polaroids en eigenlijk gewoon in het algemeen fotografie. Al best wel vroeg begon ik van alles (echt alles) foto's te trekken. Ja, zelfs van een flesje appelsiensap dat ik tegen kwam in het bos.
Toen ik wat ouder werd, wist ik al wat meer van fotografie af en trok ik geen foto's meer van flesjes appelsiensap. Ik denk dat ik rond mijn 12 à 13 jaar me echt wat meer begon te verdiepen in fotografie. Ik weet zeker dat er nog een hele hoop is dat ik nog kan leren, dus ik wil daar later zeker nog iets mee doen. Anyway, al mijn favoriete fotootjes heb ik voor jullie samengebundeld en jeetje wat was dat moeilijk. Jullie moeten weten dat ik echt ontelbaar veel foto's heb getrokken, dus ik heb echt heel erg selectief moeten zijn.
Daar gaan we dan.


Zo, dat zit er ook alweer op. Jullie moeten weten dat dit trouwens even een momentje vrije tijd is voor mij tussen het studeren door. Want jippiejajee, binnenkort zijn het alweer examens. Er zal snel wel weer een even een artikel online komen waarin ik jullie een update geef.


14 opmerkingen:

 1. Mooie foto's, vooral die laatste is echt prachtig. Zo mooi kalm en fijne kleuren. Die quote is ook echt gaaf :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw, wat een mooie foto's. Trouwens, nog heel veel succes met je examens ;)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel, ik zal het nodig hebben denk ik! Oh en ik ben trouwens echt fan van je tekeningen, ze zijn altijd onwijs mooi!

   Verwijderen
 3. Reacties
  1. Ah, dankjewel! Jou foto's vind ik ook echt heel erg leuk!

   Verwijderen
 4. Prachtige foto's! Heel tof dat je hier al zo jong veel mee bezig wa. Fotografie is en blijft ook gewoon super interessant vind ik. Erg leuk om zo door jouw foto's heen te scrollen. Er zitten echt mooie plaatjes tussen! :D
  Succes met je examens. :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Fotografie blijft inderdaad echt heel erg leuk. Je ontdekt altijd weer nieuwe snufjes. Dankjewel!

   Verwijderen

Ik zou het ontzettend tof vinden als je even een reactie hierboven achterlaat. Thanks!

Back to Top