simple | outfit

22 mei 2016

Ik en een kleedje? Hmm, niet echt de beste combinatie laten we maar zeggen. Voor de verandering trok ik deze keer toch mijn enigste (ja, mijn enigste) kleedje uit de kast. Want ja, mijn outfits met mijn jeansbroeken zijn jullie nu ook al wel zat gelezen, geloof ik. 

Kleedje : Brandy Melville | Jeansjasje: Zara | Schoenen: Adidas Stan Smith | Sokjes: Subdued | Ketting: Brandy Melville

En, wat denk je? Ik in een kleedje, yay or nay? Als jullie meer van dit soort outfitposts willen zien, dan doe ik dat graag. Alleen nog even mijn garderobe aanvullen. Oh ja, bijna vergeten, wat vinden jullie eigenlijk van mijn nieuwe layout? 
Anyway, iedereen véél succes met jullie examens en andere schooldingetjes! Niet vergeten: we're all in this together! Dat is de laatste tijd echt mijn motto.1 opmerking:

Ik zou het ontzettend tof vinden als je even een reactie hierboven achterlaat. Thanks!

Back to Top