may | recap

1 juni 2016

Vijf minuten pauze. Net genoeg om even de tuin in te gaan en wat foto's te trekken van de bloemetjes die eindelijk te voorschijn komen. Een eindje verderop zie ik een bijtje rond de bloemetjes draaien, met veel bewondering kijk ik een poosje naar hoe het bijtje te werk gaat. Best wel interessant eigenlijk. Na wat gezwier en gedraai, kreeg ik het dan toch voor elkaar om een deftige foto te trekken zonder te moeten weg rennen van die (vreselijk irritante, maar o zo interessante) bij.
                                                               ----------------

Het is je waarschijnlijk niet ontgaan dat er de afgelopen weken geen weekoverzichtjes meer online zijn gekomen. Let me explain it. Door de week doe ik eigenlijk echt niets speciaals, behalve op sommige dagen dan. Het begon een beetje saai te worden, dus ik heb besloten om vanaf nu maandoverzichtjes online te zetten. Dat is sowieso ook veel handiger voor tijdens de vakantie. Hier is dus mijn allereerste 'recap'.


food
Ik hou ervan om nieuwe dingetjes uit te proberen en dat deed ik deze maand dus ook. Op Tumblr zie je altijd van die 'fancy' smoothies/yoghurts voorbij komen, dus dat wou ik ook wel eens proberen. Die van mij ziet er misschien iets minder 'fancy' uit, maar hey hij smaakte wel goed.

goodies
'Een zwarte kat brengt ongeluk', 'Loop nooit onder een ladder'. Van die typische bijgelovige dingen, ik geloof daar echt voor geen meter in. Onlangs kregen we bij Rituals een gratis armbandje dat zogezegd 'geluk zou moeten brengen'. Je mocht 3 wensen maken en ze zouden uitkomen van zodra het armbandje uitviel. Het zal misschien belachelijk klinken, maar ik haalde toch een mooie 8/10 voor mijn wiskunde toets. Zijn die bijgelovige dingen dan toch geen onzin?

favorite
Iets dat ik echt non-stop draag zijn oorbellen. Een tijdje terug kreeg ik er een nieuw paar en sindsdien draag ik ze altijd. Echt altijd!


Event
Voor diegenen die het nog niet wisten: ik dans. Twee uur in de week om precies te zijn. Deze maand moesten we optreden tijdens een baseketbalmatch, Eigenlijk een soort van cheerleaden. Heel erg leuk om eens gedaan te hebben, De vibes die daar hangen zijn toch weer wat anders dan in een gewone zaal.

Update
Aangezien de examens nu echt wel dichtbij beginnen te komen, spendeer ik het meeste tijd achter mijn bureautje. Dit wil dus ook zeggen dat er even geen artikeltjes online zullen komen. Van 10- 22 Juni zal het hier dus even heel erg stil zijn. Ik zal proberen om de komende week nog wat online te gooien, maar ik beloof niets.


Wat denk je? Is dit leuk? Moet ik dit 'projectje' verder zetten? Laat het me even weten, zodat ik weet of ik hiermee moet verdergaan. Anyway, héééél veel succes met jullie examens (dit is al de derde keer dat ik dit zeg, maar oké) en ik hoop jullie snel weer even terug te spreken.
19 opmerkingen:

 1. Wat leuk dat je mocht cheerleaden!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha, ja was echt mega leuk om dat eens te doen!

   Verwijderen
 2. Fijne manier om ons je maand te laten zien! Xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind het leuk, zulke maandoverzichtjes. En heel veel succes met je examens de komende tijd, you can do it!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Leuk om te horen! En thanks voor je support, ik zal het nodig hebben haha!

   Verwijderen
 4. Wat een leuke dingen allemaal. Cheerleader zijn klinkt zo leuk. Ik hou ook van fancy food hihi.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wow wat een goed cijfer voor je Wiskunde toets! En wat heb je een leuke blog zeg! Ik ga je meteen volgen op Bloglovin'! X

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ahh, wat leuk om te horen! En ja, ik was ook echt verbaasd over m'n wiskunde toets!

   Verwijderen
 6. Wat grappig dat cheerleaden! En heerlijk he, al die bloemetjes die nu in bloei staan :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Echt he! Onze tuin is nu echt een pareltje!

   Verwijderen
 7. Aah cheerleaden, dat wil ik nog zo graag eens doen! Maar dan wel lekker cliché in zo'n veel te fout pakje (geen idee waar ik al mijn vetjes ga laten maar daar vind ik dan wel een oplossing voor whaha). Leuk overzichtje! :D

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha, dat pakje was inderdaad het enige wat ik nog een beetje miste!

   Verwijderen
 8. Wat leuk dat je danst! Ik kan er echt geen hout van, haha. Mooie blog! X

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Superleuk overzichtje! Gaaf zeg, dat cheerleaden<3

  BeantwoordenVerwijderen

Ik zou het ontzettend tof vinden als je even een reactie hierboven achterlaat. Thanks!

Back to Top