terug van (nooit) weggeweest

27 juni 2016
bron - tumblr  

Oké, dit plaatje is misschien iets té mooi om waar te zijn, maar dromen mag altijd toch ?
Eindelijk, eindelijk ben ik terug. De afgelopen weken waren vierkantswortels,functies en geometrische figuren het enige wat er zich afspeelde in dat kleine hoofdje van mij. Je kan dus wel begrijpen dat het typen van deze blogpost echt als een verademing voelt. Hoe ik deze examenperiode heb overleefd? Eten en een beetje goede moed, dat heeft me er zowat doorgesleurd. Maar goed, waarschijnlijk is heel deze stresserende periode voor jullie nu ook allemaal net achter de rug en ik kan best begrijpen dat het laatste waar je over wil praten 'school' is.


Maar ik doe het toch,hahaha. 1,2,3..... Triiiiiiing!!! Geloof me, het geluid van een bel heeft me nog nooit zo blij gemaakt. Ik loop de schoolpoort uit en opeens besef ik dat ik nu eindelijk vakantie heb. Even 2 maanden niet denken aan taken,toetsen en andere schoolgerelateerde dingen. Ik mag nog niet te vroeg juichen want wie weet mag ik helemaal niet door naar het volgend schooljaar. Alhoewel dat die kans niet echt reëel is, maar toch: never say never. Van zodra dat ik m'n uitslag weet, drop ik het wel in één of ander artikeltje.

Nu dat ik ontzettend veel bloggen moet inhalen, probeer ik om zoveel mogelijk artikels online te gooien. Mocht er eens een periode zijn dat het hier wat stiller is, komt dat omdat ik op één of ander kamp ben. No worries, ik zal niet, zoals vorig jaar,heel de zomervakantie niets posten. Nee,dat doe ik niet nog eens.

Ik wou even deze korte update online gooien zodat jullie een beetje weten hoe het met me gaat.
 Dan spreek ik jullie snel weer!

note: laat leuke blogideetjes achter in de reacties (want ik ben een beetje,heel inspiratieloos)
4 opmerkingen:

 1. YAY je hebt vakantie!! Geniet van je vakantie en kamp! Het geeft echt niks als er het af en toe een beetje stil is op je blog: iedereen heeft dat, geloof me! Uhm blogideetjes, even denken hoor haha. Een leuke TAG? Dat je laat zien wat je in 1 dag/week doet (my day in pictures)? Tips hoe je examen kan voorbereiden? Je wishlist?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dankjewel voor je ideetjes! Ik zal eens kijken of ik daar een blogpost rond kan maken.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dromen mag altijd! En misschien maak je deze foto over een aantal jaar wel zelf :) Fijne vakantie!

  BeantwoordenVerwijderen

Ik zou het ontzettend tof vinden als je even een reactie hierboven achterlaat. Thanks!

Back to Top