bocadero | hotspot

17 juli 2016

We keken even naar het weerbericht en wow, er werd voorspeld dat het meer dan 20° ging worden en helemaal geen regen. Niets,nada,noppes. Nou, daar moesten we van profiteren dachten we, dus whoppa we sprongen op onze fiets en reden naar Bocadero. Dat is een zomerbar in Antwerpen dat zich vlak naast de Schelde bevindt. Je had me daar moeten zien liggen in m'n ligzak, haha! Het leek net of we in één of ander tropisch gebied waren ofzo.Ziet dat er niet ongelooflijk lekker uit (het drankje bedoel ik dan) ? Laten we het erop houden dat ik daar snel terug zal liggen met zo'n drankje in m'n hand. Allez ja, dat hoop ik toch.
7 opmerkingen:

 1. Ziet er super goed uit zeg! Lekker drankje :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het ziet er zo heerlijk uit!! Genieten! Leuke foto's xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wow, heerlijk! Dat staat op m'n lijstje naar plekken waar ik naartoe wil gaan! En bedankt voor je reactie op mijn blog!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik ben hier laatst nog geweest en het is zo'n toffe plek, je hebt het ook mooi vast kunnen leggen!

  BeantwoordenVerwijderen

Ik zou het ontzettend tof vinden als je even een reactie hierboven achterlaat. Thanks!

Back to Top