goals | 08.07 - 31.08

8 juli 2016Nee, er is niets mis met je beeldscherm, dit is de volledige foto. Echt waar. De laatste tijd vind ik het leuk om te experimenteren met bewerken van mijn foto's en dit is daar een voorbeeldje van. Om eerlijk te zijn vind ik het echt een leuk effect hebben. Maar oke, laten we maar gewoon beginnen met wat ik wou vertellen. Ik heb namelijk 'goals' opgesteld .'Goals', want mij kennende is na de zomervakantie 99% van het lijstje nog niet volbracht. Maar hé, het gaat om het idee.
-------------------


1. Buiten komen. Dit wil dus zeggen dat ik niet elke dag met een bak popcorn in de zetel moet liggen.

2. Meer tekenen/kleuren. Door de examens had ik helemaal geen tijd om te tekenen of kleuren, dus ben ik van plan om dat deze zomervakantie weer terug op te pikken.

3. Grenzen verleggen. Dit klinkt allemaal heel groots enzo, maar hiermee bedoel ik gewoon dat ik wat nieuwe dingen wil gaan uitproberen. Wat? Geen idee.

4. Mijn neus tussen de boeken stekenIets wat ik dit jaar nog niet heb gedaan,best wel jammer eigenlijk. Ik hou jullie vooral niet tegen om wat boeken achter te laten in de reacties die ik zeker moet lezen.

5. Meer water drinken.Iets waar ik echt niet goed in ben en zeker met de warme dagen die er (hopelijk) aankomen is dit toch wel van belang.


6. Héél veel foto's trekken. Dit doe ik eigenlijk al, maar ik zet hem toch maar op het lijstje want later kijk ik er altijd met een lach op terug.
Nu denk je misschien van: 'Cato, dit zijn toch helemaal niet zoveel goals?'. Oke ja, misschien wel maar geloof me, zelfs zo'n klein lijstje is voor mij al een hele opgave. Laten we hopen dat ik al deze goals volbreng, al denk ik dat,dat niet gaat gebeuren. Maar hey, stay positive!
8 opmerkingen:

 1. Je goals zijn ook bijna dezelfde goals als mij. Ik wil meer gaan lezen en ook meer foto's gaan maken. Je foto is trouwens ook mega leuk!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind het er best realistisch uitzien. Het lukt je wel!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja opzich wel, maar je wilt niet weten hoe lui ik ben haha!

   Verwijderen
 3. Je gaat het vast wel redden. Lezen is hartstikke verslavend als je eenmaal begonnen bent.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Daar heb je wel een punt, ik ben er net in eentje begonnen en ik zit weer helemaal in de 'leesvibe'.

   Verwijderen
 4. Dat gebeurt bij mij ook altijd dat ik mijn goals niet haal! Maar deze moeten je wel lukken! Veel succes :)

  BeantwoordenVerwijderen

Ik zou het ontzettend tof vinden als je even een reactie hierboven achterlaat. Thanks!

Back to Top