II. A DAY IN MY LIFE | Amsterdam Diaries

13 juli 2016

Elke keer als ik weer in deze bruisende stad ben, dan voelt het als een soort van tweede thuis. Klinkt misschien nogal vreemd aangezien ikzelf in BelgiĆ« woon, maar toch. Dit is ondertussen al de derde keer dat ik er was en geloof me, Amsterdam verveelt nooit. Het leek mij wel een leuk idee om hier een video rond te maken, dus tadaaa! 
                                                            -----------------------------


Voila, hier is 'ie dan!


AMSTERDAM WAT BEN JE TOCH MOOI ! 


3 opmerkingen:

 1. Tof dat je zo over onze hoofdstad denkt! Ik zou er ook veel vaker willen komen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Je kan de video niet bekijken als je op de foto klikt :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel om het even te zeggen! Je kan hem wel al bekijken op mijn youtube account (:

   Verwijderen

Ik zou het ontzettend tof vinden als je even een reactie hierboven achterlaat. Thanks!

Back to Top