JUNE | RECAP

2 juli 2016Tja juni, wat valt daar nu over te vertellen? Met deze gedachte begin ik dit artikel te typen want er is nu eenmaal niets gebeurd deze maand. Elke dag weer zat ik aan m'n bureautje met een hoop leerstof voor me dat op één of andere manier in mijn hoofd moest geraken. Gelukkig kon ik de paar laatste dagen van juni wel nog leuk besteden. change
Ja ja, eindelijk was het zover. Mijn (redelijk) lange lokken gingen eraf! Ik moet eerlijk toegeven dat het écht nodig was. Tadaaa, dit is het resultaat! Een nieuw fris kapseltje waarmee ik de zomer kan in tuimelen.

problem
Je wil niet weten hoeveel struggles ik al heb gehad met mijn blog. Wel, het was weer van dat. Bloglovin toonde mijn artikels niet die ik plaatste. Ik kreeg net een mailtje dat mijn profiel nu weer up-to-date is en je wilt niet weten hoe blij dat me maakt.


favorite

Onlangs sprak ik weer eens af met een hoop vriendinnen in park spoor noord. Ik kom daar vrijwel nooit, maar het is daar echt mega tof! We zochten een plekje in het gras en legden al ons eten neer. Na de picknick gingen we naar het watergedeelte en de speeltuin. Daar hebben we ook nog een poosje gepraat en gewoon lol gemaakt. Ik (en de rest denk ik ook) heb echt een mega toffe dag gehad!

tip
In de Hema verkopen ze transfer paper. Daarmee kan je plaatjes op een shirt strijken en dat leek me wel tof om eens uit te proberen. In juli ga ik daarmee experimenteren. Laten we maar hopen dat het er een beetje deftig komt uit te zien.


Ik wil jullie eerst nog even bedanken voor de vele positieve reacties op mijn vorige recap! In mijn vorig recap artikel zei ik dat ik jullie zou laten weten hoe mijn resultaten waren en bij deze: ik mag door naar het volgend schooljaar!

10 opmerkingen:

 1. Dat met dat transfer papier wil ik ook nog gaan uitproberen!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oeh, super leuk! Ik ben benieuwd naar het resultaat!

   Verwijderen
 2. Je nieuwe kapsel staat je super mooi!! En oh dat gedoe met bloglovin' heb ik ook gehad!! Echt heeul irritant. Gelukkig is het opgelost! En oh dat transfer papier wil ik ook, thanks voor de tip!!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel, ik vind het ook echt heel erg leuk geworden! En ja dat gedoe met bloglovin', wat een ellende haha!

   Verwijderen
 3. Goed dat het probleem met Bloglovin' is opgelost. Dat transfer papier lijkt mij ook wel een leuk idee voor de zomer.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Gefeliciteerd dat je over bent! En ohh die Bloglovin' struggles zijn zo irritant! Je nieuwe coupe is supermooi trouwens<3

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Goed bezig!! Gefeliciteerd met je overgang! Gaaf hoesje heb je trouwens!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel, ik vind hem zelf ook echt heel er leuk!

   Verwijderen
 6. Je stráált op die eerste foto!

  BeantwoordenVerwijderen

Ik zou het ontzettend tof vinden als je even een reactie hierboven achterlaat. Thanks!

Back to Top