SEA DIARIES | 08.07 - 16.07

24 juli 2016


Als je aan mij zou vragen wat ik beschouw als mijn tweede thuis, dan is mijn antwoord waarschijnlijk 'de zee'. Om even heel precies te zijn : de Noordzee. Van kleins af aan speelde ik daar al in het zand en spendeerde ik daar ongeveer de helft van mijn vakantie. Op mijn blog heb ik hier nog niet echt over gesproken, dus bij deze geef ik dit deel van mijn leven hier ook een plaatsje. Hooooo, lekker dramatisch Cato (hehe). ----------------------------------

Onlangs gingen we weer voor een weekje naar de zee en man, wat scheen het zonnetje daar lekker! Het meeste van onze tijd zaten we dus op het strand, maar we hebben heus niet heel de week op ons luie gat gezeten hoor. Nee nee, allesbehalve zelfs. Laten we even kijken wat ik allemaal heb uitgespookt.Knokke
Mocht je Knokke niet kennen, dat is een plek aan de zee waar zowat de iets rijkere mensen vertoeven. We zijn wel een aantal winkels binnen gelopen, maar toen we naar het prijskaartje keken bolden we het al snel af. Ach ja, het was wel eens leuk om daar wat rond te lopen.Westende
'Hmmm, wat zouden we vandaag eens gaan doen ?' (de dag was ondertussen al bijna voorbij omdat ik tot 12 uur had geslapen ) Mijn mama kwam met het idee om te gaan minigolven, dus dat is ook wat we die dag deden. Buiten het feit dat ik net niet heb gewonnen (één puntje verschil, pfff) was het nog eens leuk om lekker old school een potje te minigolven.

Oostende
Misschien ken je deze plek wel, aangezien dat die best wel populair is. Niet zonder reden, vind ik. Je hebt daar een prachtige gaanderij (zie foto's hierboven) en shoppen kan je hier ook best wel goed. Dit is zeker één van mijn favoriete badplaatsen. For sure.


Beach day(s)
Zon,zee en strand. Normaal gezien niet echt mijn ding, maar ik moet zeggen dat ik er deze keer echt van genoten heb. Misschien komt het doordat het weer in België de laatste tijd echt om te janken is. Ja, dat zal het zijn! Anyway, kijk even naar die zonsondergang. Zoooo mooi!!
Terwijl jullie dit lezen ben ik al op kamp. Echt, daar heb ik méééga veel zin in! Laat even in de reacties weten waar jij op dit moment bent. In je luie zetel, op vakantie,... Let me know!
7 opmerkingen:

Ik zou het ontzettend tof vinden als je even een reactie hierboven achterlaat. Thanks!

Back to Top