terug in de tijd | old school films & series

29 juli 2016

Weet je wel van die momenten waarop je echt helemaal niets te doen hebt? Het was onlangs weer zo één van die dagen en het enige nuttige wat ik kon bedenken om te doen was wat rondhangen op Twitter (wat nog steeds niet nuttig is maar oke). Na een tijdje te hebben gescrold tussen de duizenden tweets (overdrijven is m'n ding) kwam ik op een profiel uit met allemaal oude series en films. Echt zo van die dingen uit mijn tijd. Zoooo leuk om dat terug te zien!

----------------------------


Die films en series ga ik dus vandaag met jullie delen. Hooooo, die hadden jullie niet zien aankomen hè? (sarcastisch). Genoeg gezeverd nu, let's get started!


HOME ALONE

Er zijn ondertussen al (denk ik) vijf films van gemaakt, dus ik geloof dat het een succes is. Vooral tijdens Kerstmis zenden ze die films echt 100 keer uit op tv. Niet dat ik dat erg vind hoor! Dit is sowieso mijn favoriete kerstfilm, niet echt origineel hé?

TWEENIES

Hiervoor moeten we iets verder terug in de tijd gaan. Misschien kent niet iedereen dit programma, maar dit was vroeger echt mijn leven. Ik overdrijf niet. Op één of andere manier vond ik dit als kind echt mega fascinerend, vraag me niet waarom.


HIGH SCHOOL MUSICAL
'What time is it?, Summertime!'. Toepasselijker kan niet hé? Als je deze films niet kent, mis je echt iets in je leven. Al denk ik dat, dat bij jullie niet het geval is. Hoe vaak je deze film ook kijkt, het verveelt nooit. NOOIT!!!

LAZY TOWN
Als kind at ik veel te veel koekjes en snoepjes en gewoon alles wat ongezond was. Dit programma was echt mijn enige motivatie om een stuk fruit op te eten. Onlangs was ik tv aan het kijken en opeens zag ik dat het op tv was. Zo grappig,haha!


ZOE KEZAKO
'Lalalalalalalalalalala lalalalalalalalalala, Zoë Kezako!'. Ik herinner me die intro nog als de dag van gisteren en vandaag zat het ook heel de dag in mijn hoofd (wat iets minder leuk was, maar oke). Ook dit programma keek ik vrij regelmatig, ach ja ik denk dat we het er maar bij houden dat ik vroeger gewoon héél veel tv keek.Dit zijn natuurlijk niet alle programma's waar ik vroeger naar keek, dus laat het me even weten als jullie een 2de deel wensen. Overigens was dit artikel echt heel leuk om te schrijven, al die herinneringen kwamen terug naar boven haha!
DISCLAIMER: De bron van de afbeelding is verwerkt in de afbeelding zelf.

6 opmerkingen:

 1. Echt erg misschien, maar ik keek vroeger alleen Nijntje geloof ik, haha. Of zo'n film met een varken.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha, wat grappig! Nijntje keek ik vroeger ook hoor (;

   Verwijderen
 2. Home Alone, dat herken ik nog haha! En wat een superleuke blognaam heeft je blog :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Thanks! Ik ben er zelf ook echt heel erg blij mee!

   Verwijderen
 3. Ik keek het allemaal! Home Alone kijk ik zelfs nog steeds.

  BeantwoordenVerwijderen

Ik zou het ontzettend tof vinden als je even een reactie hierboven achterlaat. Thanks!

Back to Top