THE TALL SHIP RACES '16

15 juli 2016

Aangezien mijn mama en ik toch iets nuttig wouden doen met ons leven, besloten we om naar 'the tall ship races' te gaan kijken. Die zie e tenslotte niet elke dag in Antwerpen, dus dat leek ons wel wat. Het komt er eigenlijk op neer dat je op verschillende plaatsen piratenboten kan gaan bekijken (ja, ik noem het piratenboten lol) en er staan ook een aantal eet- en drinkstandjes. Opzich wel een gezellige boel dus. Met mijn telefoon op zak, ging ik weer op pad voor jullie om wat mooie plaatjes te trekken. Benieuwd naar het resultaat? Lees dan vooral even lekker verder!
--------------------------Het was wel eens leuk om al die boten te bekijken, maar of ik er nog een tweede keer naar toe zou gaan? Nee, ik denk het niet. Het heeft me wel een aantal mooie plaatjes opgeleverd, dus daar ben ik dan weer wel blij mee.
10 opmerkingen:

 1. Erg mooie foto's. Het klinkt ook best gezellig, met die eet- en drinkstandjes die er dan staan. Leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het was ook best gezellig daar (zoals je al zei) met al die verschillende standjes. Thanks!

   Verwijderen
  2. Het was ook best gezellig daar (zoals je al zei) met al die verschillende standjes. Thanks!

   Verwijderen
 2. haha piratenboten, ik vind hem leuk bedacht :p
  Ziet er wel gaaf uit met al die vlaggetjes, mooie foto's inderdaad!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Jaa, ziet er inderdaad echt gaaf uit he?

   Verwijderen
  2. Jaa, ziet er inderdaad echt gaaf uit he?

   Verwijderen
 3. Wat een leuke foto's zijn dat geworden! Zo mooi :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooie foto's! Leuk om te zien hoe je alle details hebt gefotografeerd. Dat geeft echt hele mooie sfeerbeelden.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel, ik ben zelf ook erg blij met het resultaat!

   Verwijderen

Ik zou het ontzettend tof vinden als je even een reactie hierboven achterlaat. Thanks!

Back to Top