waves by the ocean | mixtape

6 juli 2016

Muziek is iets speciaals. Er bestaan verschillende stijlen,soorten,genres,.. Meestal deel ik mijn maandelijkse favorieten, maar het leek me wel eens leuk om het anders aan te pakken. Want wees nu eens eerlijk, altijd hetzelfde is ook maar saai toch? Als ik aan vakantie denk, denk ik aan het geluid van golven die zachtjes wiebelen op het ritme van het water.Wat is er dus toepasselijker dan deze mixtape? 

 Laat me trouwens even weten naar waar jij op vakantie gaat, daar ben ik wel eens nieuwsgierig naar. Ga je niet op vakantie en wil je toch dat vakantiegevoel in je laten opborrelen? Wel, sluit je ogen dan even en laat al dit moois je oren binnen komen.

Enjoy.klik hier om de mixtape te beluisteren1 opmerking:

  1. Oh ik ga even je afspeellijst beluisteren. Ben erg benieuwd naar de liedjes!

    BeantwoordenVerwijderen

Ik zou het ontzettend tof vinden als je even een reactie hierboven achterlaat. Thanks!

Back to Top