III. 3 days of Barcelona pt.3 | SPAIN DIARIES

1 september 2016

De aller,allerlaatste dag van Barcelona begon rond ergens rond 8 uur in de ochtend. Tot nu toe waren de afgelopen 2 dagen al ontzettend tof geweest, dus dat verwachtte ik ook van deze dag. We hebben op zich niet heel erg veel gedaan, maar als je kijkt naar de afgelopen dagen vind ik wel dat we dat dagje rust verdienden. Of nou ja, 'rust' is nogal relatief.
BARCELONA - DAY 3

Shoppen had ik de afgelopen vakantie nog niet echt gedaan, dus dat stond op de planning in de voormiddag. Als het puntje bij paaltje komt, eindig ik toch altijd weer in mijn favoriete winkel : Brandy Melville. Je ziet hierboven een beetje een vage foto, maar i know echt heel erg duidelijk is het niet. Ik kocht daar 2 dingen waar ik echt zoooo blij mee was  ben.

Eerlijk gezegd zijn wij niet echt zo'n strandmensen. De hele dag liggen bakken onder de zon, nee dankjewel. Maar Barcelona verlaten zonder het strand te hebben gezien was natuurlijk ook geen optie. We zijn even langs de baai gewandeld, kochtte een ijsje (die een minuut later op de grond viel) en snoven een beetje de sfeer op.

Het begon stilletjes aan al wat later te worden, dus we zochten wat om te eten. Het is eigenlijk al een soort van traditie geworden dat we elke vakantie naar de McDonalds gaan, dus daar belandde we uiteindelijk ook. 
Toevallig wist mijn mama dat er een zich een fonteinenshow (ik zou niet weten hoe je het anders noemt) afspeelde rond 10 uur in de avond en het was ook nog eens op wandelafstand van ons hotel. Eigenlijk had ik niet meer zoveel zin aangezien ik best wel moe was, maar uiteindelijk was ik toch wel blij dat m'n ouders me meegesleurd hadden want het was me toch een spektakel hoor.

Op de foto's hierboven kan je wel al zien dat het vrij,tot zeer impressionant was. Echt een leuke afsluiter van ons tripje Barcelona!

-

Zo liep onze citytrip naar Barcelona op z'n einde, maar hey niet getreurd want we hadden nog een weekje te goed in een ander deel van Cataloniƫ. Stay tuned!P.S.: SORRY VOOR DE WEINIGE FOTO'S DEZE KEER ):

5 opmerkingen:

 1. Wat een leuke diary! Ik kan je foto's niet zien :( ik weet niet of het aan mijn ipad ligt? Maar ik ben heel benieuwd maar je volgende avontuur!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ahh wat jammer, bij mij werkt het prima dus ik heb geen idee waar het probleem ligt.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik kan je foto's ook niet zien? :-(

  Liefs,
  Dascha

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Sorry guys, nu moet hij het normaal gezien doen!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik kan je foto's gelukkig zien, en ze zien er geweldig uit! Zo'n fonteinenshow lijkt me fantastisch!

  BeantwoordenVerwijderen

Ik zou het ontzettend tof vinden als je even een reactie hierboven achterlaat. Thanks!

Back to Top