IV. ON THE ROAD & MONT BLANC | SPAIN DIARIES

8 september 2016

Euhm ja, ik ben me ervan bewust dat ik nog steeds als een gek vakantieartikels zit te posten terwijl school al lang begonnen is, maar hey zou het geen zonde zijn om al mijn mooie plaatjes en avonturen in de prullenmand te gooien? Precies. Anyway, we gingen van Barcelona naar een klein dorpje een beetje verder in Catalonië, waar we een weekje gingen vertoeven in een Vlaamse B&B. 

Nadat we onze huurauto hadden opgehaald, vertrokken we richting de B&B. Aangezien we nog geen middageten hadden gegeten, stopte we even langs een cafeetje langs de baan. Het enige wat ze hadden was een tortilla (één of andere aardappeltaart,bah) waardoor dat ik alsnog alleen een colaatje op had. Iets is beter dan niets, toch?
MONT BLANC
Onze B&B lag best wel afgelegen, maar een eindje verderop was wel een dorpje waar iets meer leven in zat. Op zich wel een gezellig plekje met leuke eettentjes, maar verder ook niet mega speciaal ofzo hoor. Het heeft wel iets middeleeuws vind ik, door de muur rond het dorpje. De 2 foto's die je hierboven ziet, zijn getrokken in het (suuuuuper) kleine dorpje waar we verbleven. Ondanks dat het niet echt groot is, zijn er wel veel activiteiten te doen. Waaronder deze schuimfuif, met dan vooral schuim zoals je ziet. Verder waren er gewoon wat Spaanse deuntjes aan het spelen,haha. 


Ik heb de kwaliteit van de foto's trouwens ietsje aangepast, laat me vooral even weten of jullie het wat vinden. Dat was 'm dan al weer geloof ik. Dus ja, ADIOS !0 reacties:

Een reactie posten

Ik zou het ontzettend tof vinden als je even een reactie hierboven achterlaat. Thanks!

Back to Top