V. RUÏNES & REUS | SPAIN DIARIES

12 september 2016

Ik geniet nu nog even van het feit dat mijn schoolagenda nog niet volgepropt staat met toetsen,taken en spreekbeurten, maar jammer genoeg zal deze vreugde niet voor lang zijn. Oke, ik overdrijf misschien lichtelijk want zo erg is school nu ook weer niet, maar ik moest toch terug even wennen aan dat vroege opstaan en luisteren naar wat die leerkrachten te vertellen hebben. Anyway, we gaan even terug naar (ongeveer) een maandje geleden, toen ik nog in het mooie Spanje zat.Even een disclaimer voordat ik als een gek begin te typen: Ik ben zelf niet meegegaan naar de ruïnes, maar mijn papa wel, dus hij heeft deze foto's getrokken.

Het was een best wel heftige wandeling heb ik gehoord, aangezien de ruïnes echt helemaal op de top van de berg lagen. Een pluspuntje: het uitzicht is wel echt ongelooflijk. Achteraf gezien was ik misschien ook wel graag mee gegaan, maar let's be honest, gewoon lekker lui wezen aan het zwembad is ook niet verkeerd (;Het eerste stadje dat we bezochten was Reus. Niet echt heel spectaculair ofzo maar wel heel erg gezellig. In totaal hebben we alleen maar deze 2 foto's getrokken (ja, maar 2 hoe dan ?!), geen idee hoe dat komt eigenlijk. Maar goed, dat is nog een extra reden om het zelf eens te gaan bezoeken!

Je hebt er een hoop gezellige pleintjes,overdekte markten en eettentjes. Je kan er ook ontzettend goed winkelen want er was nog maar juist een ultramodern shoppingcenter gebouwd. Er bevond zich oa een Stradivarius. Ach ja, om elke hoek in Spanje is er een Stradivarius (:


-------------------


Wat je waarschijnlijk wel al gemerkt hebt, is dat ik vooral korte artikels online gooi. Waarom? Omdat ik dat gewoonweg fijner vind dan één grote,onduidelijke blogpost te schrijven. Na mijn 'spain diaries' is het natuurlijk weer tijd voor een hele hoop nieuwe artikels, maar om één of ander manier val ik dan altijd een beetje in een put en weet ik nooit waarover ik moet schrijven. Mocht er dus iemand toevallig een ontzettend goed brein hebben vol met ideeën, wel ik hou je vooral niet tegen om ze te plaatsen hieronder in de reacties.2 opmerkingen:

Ik zou het ontzettend tof vinden als je even een reactie hierboven achterlaat. Thanks!

Back to Top