VI. tarragona | spain diaries

25 september 2016

Met een lach op mijn gezicht heb ik de afgelopen weken deze artikels geschreven,.Ik heb me daar gewoon heel erg geamuseerd! Het is wel leuk om alles even terug opnieuw te beleven ook al moet ik toegeven dat ik voor dit artikel nog het meest "excited" ben. Ik heb, in Tarragona, gewoon heel erg veel mooie dingen gezien en ook heel erg mooie foto's gemaakt. Sorry trouwens dat dit artikel zo lang op zich heeft laten wachten, maar ja school is weer begonnen hé.

   

Nadat we onze auto hadden geparkeerd in een garage gingen we even kijken wat we allemaal konden doen. Uiteindelijk hebben we een kaartje gekocht waarmee je verschillende plaatsen mee kon bezoeken. We gingen eerst naar 'Murallas de Tarragona'.

Kunnen we even een momentje stilte houden voor hoe mooi het daar was? Ok ja, dit is natuurlijk wel weer echt iets voor mij! Als er plantjes zijn en ik mooie foto's kan trekken ben ik al een gelukkig kind. Deze plek voldeed echt helemaal aan mijn eisen,haha!
Nadat we de pijltjes hadden gevolgd kwamen we uit bij de volgende plaats: Circ Roma. Vanbinnen vond ik het persoonlijk niet heel erg mooi ofzo, maar het uitzicht daarentegen was echt een plaatje!

Ik ben echt zo iemand die daar echt van houd. Een gidsentour doorheen de stad? Nee joh, doe mij maar prachtig uitzichten(met wat eten want ja, food is bae). Daarna bezochten we ook nog het romeinse theater wat trouwens niet meer in gebruik wordt genomen ofzo. Dit vond ik wel een beetje teleurstellend, want eerlijk is eerlijk : er was echt niet zo veel te beleven. Wat ik wel leuk vond was, dat het echt vlak aan de kust lag wat niet echt normaal is denk ik.Nadat we wat Tapas naar binnen hadden gewerkt, gingen we op  zoek naar de Cathedraal. We zijn niet binnen geweest, maar dat hoefde voor mij ook niet echt. We hadden inmiddels al een heleboel bezocht en stilletjes begon ik wel wat moe te worden.Dit zijn echt mijn twee favoriete foto's! Er zit zo'n echte Spaanse vibe aan en met zo'n filter erover vind ik ze echt mega tof geworden. Er valt echt niets te zien op de foto's, maar toch..haha.
We hadden ergens opgevangen dat je ook zeker eens het aquaduct moest bezoeken. Dat was al een beetje uit Tarragona, dus we moesten eerst terug onze auto gaan halen. Het enige wat je ziet als je er op staat is groen. Alleen maar bossen,planten,... Dat maakte het echt heel erg cool, vond ik. Voor de mensen die hoogtevrees hebben, is dit,denk ik, nog niet eens zo heel erg.

-

Een heleboel foto's, ik weet het. Ik kon het gewoon niet over mijn hart krijgen om er een paar weg te laten. Dat zou toch zonde zijn he? Oh ja, ik wil jullie allemaal ook even bedanken voor de 100 volgers op bloglovin (intussen zijn het er zelfs al meer!). 11 opmerkingen:

 1. Wat een super mooie plek is dit! Je hebt echt hele mooie foto's gemaakt

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Lijkt me echt mooi daar! En jouw twee favoriete foto's vind ik ook echt de mooiste hiertussen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw, dit ziet er zoo mooi uit! Wat een prachtige foto's heb je weer gemaakt :) Klinkt zeker als geslaagd!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. leuk artikeltje! hele gave foto's.
  en ik snap dat die twee je favorieten zijn,
  ze geven inderdaad echt die spaanse vibes .


  liefs joelle

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oh jeetje wat een mooie foto's!! En heb je je blog veranderd? Het ziet er zo strak uit!!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, ik heb kleine aanpassingen gedaan. Vind je het leuk geworden ?

   Verwijderen
  2. Ja, ik heb kleine aanpassingen gedaan. Vind je het leuk geworden ?

   Verwijderen

Ik zou het ontzettend tof vinden als je even een reactie hierboven achterlaat. Thanks!

Back to Top