een piekerfabriek

25 oktober 2016

Ik kan wel elke keer sorry gaan zeggen nadat ik een eeuwigheid niet meer van me heb laten horen, maar geloof me, dat zal ik nog vaak genoeg moeten zeggen. Ach ja, bij deze nog eens een welgemeende sorry. De afgelopen 2 weken waren onwijs druk en ja oké, ik hoor je al aankomen 'nou, daar is ze weer met haar excuus dat ze al 100 keer heeft gebruikt'. Toch is het zo. Het lijkt wel of ik 24 uur per dag achter een bureautje zit, no joke. Oftewel probeer ik enigszins te begrijpen wat er allemaal wordt verteld tijdens de les of anders probeer ik diezelfde leerstof in mijn hoofd te proppen. Hoe mijn hoofd er de afgelopen dagen vanbinnen uitzag? Kort samengevat: een piekerfabriek.


----------------------


"A NUMBER OF THINGS THAT I WANT TO ACHIEVE"

1.  Wekelijks een artikeltje online gooien (en dan bedoel ik niet zo'n artikel dat ik even in een minuutje op m'n mobiel heb getypt hé, nee iets deftig).

2. School,hobby's en mijn blog nog wat beter zien te combineren. Want als ik zo verder blijf doen vrees ik dat we mijn eerste 'goal' al gelijk mogen schrappen.

3. Boeken lezen. Iets dat ik echt graag doe, maar nooit de tijd of de moed neem om er eens werk van te maken.

4. Mijn herfstgarderobe even stevig aanvullen. Dit zal waarschijnlijk het makkelijkste zijn van al mijn doelen, whoops.


------------------------Een klein lijstje, dus als de komende weken min of meer normaal verlopen ( wat waarschijnlijk niet zal gebeuren maar oké) moet dit wel lukken, toch? Anyway, ik ben echt zo'n 'herfst/wintertypetje', dus ik heb onwijs veel zin om al mijn ideetjes hier neer te gooien. Ik ga er maar weer eens een einde aan breien, dus hopelijk (als alles volgens plan verloopt) spreek ik jullie snel weer!

Bye!


9 opmerkingen:

 1. Niet bloggen bij drukte is helemaal niet erg!! Natuurlijk is het wel weer superleuk zodra je weer een post schrijft. Hele goede goals (vooral nr4 hihi)! Ik hoop dat je ze haalt (: xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het is bij iedereen stil op de blogs. Je hoeft je niet schuldig te voel, ik maak hetzelfde mee en we zijn vast niet de enige. Succes met het behalen van je doelen!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. no pressure, gewoon lekker bloggen wanneer je er tijd voor hebt en er vooral veel zin in hebt! :) succes met alles!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een goed lijstje! Ik wil ook meer gaan lezen :)! Het gaat je vast lukken!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik neem mezelf ook altijd voor om weer meer te gaan lezen, maar ook bij mij schiet het er steeds bij in. Soms lees ik gewoon al zo veel voor school dat vrije tijd lezen er niet van komt. Hopelijk lukt het jou wel, succes! x

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Neem de tijd! Het is ook weer even wennen na een lange zomervakantie waar je zeeën van tijd hebt naar weer drukke schooldagen! Ik heb precies hetzelfde hoor! En voel je alsjeblieft niet schuldig <3 <3

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Lijstjes are the best! Het helpt mij om structuur te houden en ik hou ervan als ik iets kan afvinken! We hebben zoveel dingen te doen..

  -xo Sara

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ah, dacht eerst echt dat je naar een papierfabriek geweest was! Haha. Maar zo herkenbaar dit. Pfoe. Maar veel succes met school! X

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Maak je maar niet druk, zo'n periode heeft iedereen en voor je het weet is het zo over, stroomt de inspiratie weer binnen en vliegen de berichtjes de deur uit! Liefs,

  BeantwoordenVerwijderen

Ik zou het ontzettend tof vinden als je even een reactie hierboven achterlaat. Thanks!

Back to Top