VII. MONESTIR DE POBLET & THE GOLDEN HOUR | SPAIN DIARIES

11 oktober 2016


Tien dagen lang reisden we doorheen Spanje. Tien dagen lang trok ik foto's van alles wat ik tegenkwam. Ik werd een beetje bruiner (en nu ben ik weer een bleekscheet joehoe), spendeerde uren aan het zwembad en maakte heel erg mooie herinneringen. Ik kan met gemak zeggen dat dit de mooiste reis is geweest die ik tot nu toe heb gemaakt. Hoe mijn allerlaatste dagen verliepen in het mooie Spanje? Wel, dat zal ik jullie eens vertellen.


Als je te horen krijgt dat je een klooster gaat bezoeken denk je niet echt direct van: oh wat gaaf, daar heb ik nu eens echt zin in zeg! Ee
EĆ©nmaal dat ik er was en zag hoe mooie foto's ik er kon maken, had ik die gedachte al direct gewist uit mijn geheugen. Verder weet ik niet meer zoveel meer over de geschiedenis van het klooster zelf, dus als je dat wil weten moet je er zelf maar even heen gaan.

Dit is de plek waar ze de maaltijden bereiden, hoe gek is dat? Ik bedoel, het zijn letterlijk gewoon putten waarin je een pot moet zetten. Stel je even voor dat wij op deze manier zouden moeten koken. Ik kan nog niet eens koken op een gewoon vuur, laat staan op deze manier (:


Ik dacht even dat ik in de middeleeuwen was beland. Zo een dikke en grote omwalling, wowie!

Tot zover de foto's van mijn bezoekje aan het klooster. Of ik het echt zo saai was als ik had gedacht? Nee, dat zeker niet. Of ik nog een keer zou terug gaan? Nee, dat ook niet. 
Hier hoef ik geen uitleg bij te geven denk ik. Kijk er gewoon even naar. Zo mooi dit, wow!


Ik wilde nog even een klein plekje in dit artikeltje schenken aan dit mooie dier, dat je hierboven ziet op de foto. Als je mij een beetje kent, weet je wel dat ik niet echt zo'n grote fan ben van dieren. Toen ik hoorde dat de eigenaars van de B&B een hond hadden, was ik dus ook niet zo heel blij. Het bleek een ontzettend brave en lieve hond te zijn die echt geen vlieg kwaad deed en jawel, na een paar dagen was hij mijn dikste vriend geworden. 

----------------

Dat was 'm dan,mijn allerlaatste vakantieartikeltje. Het voelt een beetje dubbel vind ik want langs de ene kant vind ik het ontzettend jammer, maar langs de andere kant ben ik echt super excited want nu kan ik EINDELIJK beginnen aan mijn herfst en winterartikels! Joehoe! Ontzettend bedankt voor alle lieve reacties op mijn 'spain diaries' en dan spreek ik jullie snel weer!


6 opmerkingen:

 1. Prachtige foto's! En jeetje, wat mis ik de zomer als ik dit zie...

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ohh wauw... Het zonlicht op die foto's -prachtig! Hele mooie foto's!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Zo tof dat je door Spanje hebt gereisd! Ik vind het zo'n mooi land. Hele mooie foto's en vooral die bij het golden hour.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oh het is daar zo mooi en die foto's van de zonsondergang doen me wegdromen!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wauw, wat een prachtige foto's! Zeker die bij zonsondergang, wauw! Heel gaaf dat je naar Spanje bent geweest, het lijkt me echt een prachtig land!

  BeantwoordenVerwijderen

Ik zou het ontzettend tof vinden als je even een reactie hierboven achterlaat. Thanks!

Back to Top