hallo, daar ben ik weer

3 april 2017


// Mesnotes 2017, let the journey begin
---------------Laten we er maar niet omheen draaien en beginnen met de belangrijkste vraag.

WAAROM ?

Wel, dat is heel simpel. Geen zin,tijd en inspiratie. De afgelopen tijd voelde mijn blog echt als een blok aan mijn been, het voelde meer als een verplichting dan als een plaats waar ik mijn inspiratie kwijt kon. In de afgelopen maanden heb ik genoeg tijd gehad om na te denken wat ik met dit plekje wereldwijde web wil doen en hoe ik dat ging aanpakken. Creativiteit en persoonlijkheid worden de 2 pijlers van Mesnotes. 

HOE ?

Dat klinkt nu waarschijnlijk allemaal heel vaag, dus let me explain it. Ik wil sowieso al mijn creaties hier tonen om jullie te inspireren en aan te moedigen om zelf je verfkwasten uit de kast te halen. Anderzijds, wil ik mijn eigen andere interesses met jullie delen. Dit kan gaan van boeken,muziek,fotografie tot interieur,vrienden,natuur, enz. Oh ja, eens in de zoveel tijd deel ik ook mijn recente favorieten, maar daar kleef ik geen vaste uploadtijd op.                                                                                                                                 Last but not least, een 'nieuwe' serie.


Recaps+goals

Jep, ze zijn terug van weg geweest! Ik kreeg zo'n ontzettend positieve reacties op mijn vorige recaps dat ik heb besloten om ze terug te maken. Er zullen een aantal veranderingen in zitten, want het vorig concept vond ik niet goed genoeg uitgewerkt. Rond het einde van April kan je dus weer een nieuwe recap verwachten.Héhé, een hele boterham hé? Ik ben ontzettend blij dat ik weer motivatie en inspiratie heb gevonden om terug te schrijven om mijn ideeën met jullie te delen. Vaste uploadtijden zullen er niet zijn, maar er zullen artikels genoeg online komen.


LEES: Heb jij nog een idee voor een leuke,nieuwe serie? Laat het dan gerust achter in de reacties! Oh ja, er komt een Q&A aan, dus aarzel vooral niet om even volledig los te gaan in de reacties!Let the journey begin.


                                                                                       


6 opmerkingen:

 1. Welkom terug in blogjes-land! Ik ben benieuwd naar al dat nieuws.

  Q&A: Wat is jou grootste droom?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ah gezellig dat je weer back bent! Veel plezier en succes met de nieuwe start. X

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ooh echt superleuk dat je terug bent! Een hele nieuwe start doet soms goed. XXX

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Yay super leuk dat je terug bent!! Ik ben benieuwd <3

  BeantwoordenVerwijderen

Ik zou het ontzettend tof vinden als je even een reactie hierboven achterlaat. Thanks!

Back to Top