grijsgedraaide muziek | mixtape

27 mei 2017

-
" the earth has music for those who listen"
-


Ja hoor jongens, de moeilijkste tijd van het jaar komt er weer aan aka de examens. Om toch nog één positieve noot te brengen in jullie leventje gooi ik even een mixtape online met nummers die ik echt non- stop draaide de afgelopen tijd. Er zitten zowel nummers bij voor de dipjes want, believe me, die komen eraan. Maar af en toe moeten we ook gewoon eens helemaal kunnen losgaan, toch?

Anyways, ik geloof in jullie allemaal. Nog even een paar weken knallen en dan 2 maandjes zonder zorgen, hoe zalig is da ? 
klik hier om de mixtape te beluisteren


x Cato x 

2 opmerkingen:

  1. Zo chill deze nummers. Kende ze niet allemaal, maar ben ze nu aan het luisteren en I like haha.

    BeantwoordenVerwijderen

Ik zou het ontzettend tof vinden als je even een reactie hierboven achterlaat. Thanks!

Back to Top