ABOUT

// since 8 march 2015

Ik ben Cato. Een zestien jaar oud meisje dat woont in het o zo mooie Antwerpen. Ik ben dol op schrijven,fotograferen,reizen en lezen. Aka 'the typical blogger girl'. Yep, that's me. Gewoon een meisje die op 8 maart 2015 een idee in haar brein kreeg en vanuit dat kleine hersenspinseltje is iets groots en moois gegroeid.

Ik sta elke dag op met de gedachte 'YOLO', leef in het nu, doe gewoon je ding, maak er het beste van. Dit is ook gelijk de boodschap die ik aan m'n lezers wil doorgeven. Wil je een foodtruck beginnen en daarmee heel Europa afreizen? JUST DO IT.

Overigens ben ik wel gewoon een normaal (nou ja, niet helemaal maar oke) schoolmeisje die elke dag met bergen huiswerk thuiskomt en elke avond zit te piekeren over hoe ze in godsnaam dit schooljaar nu weer gaat overleven.

Ik hou van dansen,decoreren, amuseren, beleven , dromen en doen. En dat giet ik allemaal samen in één bruisend artikeltje. Want zo werkt een blog nu eenmaal. Ik begon met dit avontuur met de gedachte 'ik wil iets anders doen, iets nieuws'. Met mijn eigen ideeën, aparte schrijfstijl en (al zeg ik het zelf) m'n best wel unieke foto's probeer ik om dit mijn eigen plekje internet te maken. Iets dat alleen van mezelf is, maar dat gecreëerd wordt samen met de mensen die ik lief heb.

Mijn blognaam? Gewoon een Franse vertaling van het woord: mijn notities. En dat is ook precies wat ik hier doe. Alles wat ik beleef,denk,voel en leuk vind drop ik hier op dit stukje wereldwijde web.

Wat misschien ook wel even handig is om te weten is dat ik hiervoor al een blog had (bloggienotes.com). Ik was niet echt tevreden over de layout en mijn blognaam dus whoppa, ik gooide een nieuwe blog online! Na een beetje te hebben gesukkeld met html- codes en allemaal andere internetgerelateerde woorden (the struggle is real)is dit het resultaat!. Anyway, kijk gerust even rond tussen mijn artikeltjes en see you soon!
x Cato x
0 reacties:

Een reactie posten

Ik zou het ontzettend tof vinden als je even een reactie hierboven achterlaat. Thanks!

Back to Top